Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema obstawiałem dziś mecz Virtus.pro vs Liquid i zwrocilo mi tylko te skiny ktore obstawilem. Wartosc tych skinow to ok. 2 euro.Tak powinno byc? Napisane bylo ze wygrac moge 0.70 euro a tu nic. Wiem ze to marne kwoty no ale to zawsze cos.

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Czasami tak jest,jak dobrze pamiętam poniżej 1 euro niekoniecznie może Ci dać skiny,.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ja dostałem swe skiny a obstawiłem marne 0,05centów :D nwm może coś na kliknąłeś ? A może to ja inny mecz obstawiałem a ten twój mecz został podany przez jedną ze stron jak się poddadzą to lounge oddaje tylko te postawione skiny :)

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Ja dostałem swe skiny a obstawiłem marne 0,05centów :D nwm może coś na kliknąłeś ? A może to ja inny mecz obstawiałem a ten twój mecz został podany przez jedną ze stron jak się poddadzą to lounge oddaje tylko te postawione skiny :)

To nie MM, że można się poddać, lol xD

Lounge może, ale nie musi wypłacać wygranej do niby 1€ (mi kiedyś 2€ nie wypłacili, więc...).

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...