Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział publikacje metin2 - Akceptowanie tematów.

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Proponuję dodać do działu publikacji oraz zapowiedzi konieczność akceptacji prezentacji.

Dlaczego? Już wyjaśniam, dużo serwerów wstawianych to typowe g.. które są robione pod zarobek, często przez te same osoby które zamykają biznes jak się nachapią. Niech moderatorzy sprawdzają ekipę serwera, prześwietlają ich po ip itd (czy nie nowe konta tych samych osóB). A to wszystko w imię dobra użytkowników mpc którzy zaczynają grać na takich g.. i tracą bez sensu czas, nerwy oraz papiery wartościowe. 

Opublikowano

Jak mają sprawdzać niby? Nie lubi to odrzuci? Dodatkowo moderatorzy nie mają możliwości sprawdzania IP. Jeżeli moderatorzy będą widzieli potrzebę włączenia wymaganej akceptacji tematów to pewnie nie będzie problemu ze zrobieniem tego, na dany moment jestem na nie.

@MrPro

Nie wiem skąd Twoja teoria o lubieniu kogoś, może w dziale minecraft tak się robi, ale w życiu trzeba być neutralnym w takich sytuacjach. 

A co do odpadania większości serwerów - To chyba dobrze, tak czy siak ta prezentacja przeleży tam tydzień bo zostanie zamknięta za spam oraz przez to że serwer off.

To napisz sposób w jaki mają sprawdzać takie osoby. Jak widzisz - moderator nie może sprawdzać IP, więc nie sprawdzi się tego Twoim sposobem

prześwietlają ich po ip itd (czy nie nowe konta tych samych osóB%29.png

Nie wiem co ma do tego dział, który moderuje - podałem przykład, który można zobaczyć w wielu miejscach - "nie lubi to odrzuci". Decyzje o blokowaniu takich serwerów na MPC powinni podjąć Administratorzy. Ja osobiście nie widzę żadnego sensownego rozwiązania w sprawie "sprawdzania ekipy" - co za problem nie wpisać kogoś w publikacji, co za problem zrobić multikonto, najzwyczajniej nie widzę sensownego sposobu sprawdzania - wszystko da się ominąć, więc zadałem pytanie "Jak mają sprawdzać niby?".

Opublikowano

Jak mają sprawdzać niby? Nie lubi to odrzuci? Dodatkowo moderatorzy nie mają możliwości sprawdzania IP. Jeżeli moderatorzy będą widzieli potrzebę włączenia wymaganej akceptacji tematów to pewnie nie będzie problemu ze zrobieniem tego, na dany moment jestem na nie.

Widać że minecraft :v 

Pewnie nic Ci nie mówi ksywka Asfen - Serwer na miesiąc, kasa naleci off i kolejny. Nie chodzi o model biznesowy - Każdy robi żeby zarobić. Chodzi o celowe nabijanie kasy, zwijanie interesuj a to wszystko dzięki nabijaniu sławy przez mpc, wiadomo są gracz, jest kasa można zwinąć biznes. Ilu tu takich było co robili serwery na miesiąc, wyłączany i nowy dla kasy? Nie wiem skąd Twoja teoria o lubieniu kogoś, może w dziale minecraft tak się robi, ale w życiu trzeba być neutralnym w takich sytuacjach. 

A co do odpadania większości serwerów - To chyba dobrze, tak czy siak ta prezentacja przeleży tam tydzień bo zostanie zamknięta za spam oraz przez to że serwer off. 

Opublikowano

Każdy ma prawo publikować serwer takim jakim jest. Jeżeli widzimy, że ktoś odpierdziela krzywe akcje to nie problem go usunąc z tego forum w każdej chwili. I tak coraz to bardziej popularniejsze jest tworzenie osobnych kont z nazwą serwera więc wyłapanie też tych lewych administratorów serwerów jest po prostu dość ciężkie. 

Opublikowano

Ciekawe jak maja to sprawdzać.. Dwa większość serwerów robi konta o nazwie serwera, wiec nie da rady tego sprawdzić. Jestem na nie, bezsensowne.

6222704500-1434194730.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...