Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wam się to podoba ?

PanTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć  xD

MPC zepsuło mi wysyłanie tematu więc zrobię to ponownie ;x..

bo chcę poznać waszą opinię na temat nowego Spawna ;D który jest już prawie skończony xDD

przynajmniej jeden element :P

sorry jak zapytanie jednak do servera się dostało i pojawią się dwa tematy ;x...

Tak aktualnie wygląda SAM Spawn:

3482614459970321143028.jpeg

A tak wygląda cała "Mglista Twierdza"  :D

4791214459969571143028.jpeg

Opublikowano

Po prawej stronie jest Support w J. Angielskim 

Po lewej stronie jest Support w J. Polskim :)

nawet na 2 obrazku jest skrót "PL" i "ENG" gdyż planuje bardziej zrobić ten server pod J. Angielski ^.^ !

Opublikowano

Wygląd fajny, ale:

- Upewnij się że ludzie bez wspomagacz movementu (np.: Skrzydła, Chmura w butelce itp.) bez problemu dostaną się w każdy zakątek spawnu

- I może ułatwić dostęp ze spawnu do magazynu? Najlepiej na spawnie zrobić portal do tej oddzielonej części. Chyba że teleport do tego jest w Portal Roomie. Lecz teleport to tego pokoju powinien być bardzo blisko spawnu, najlepiej zaraz na dole albo obok. 

Opublikowano

Całość wygląda całkiem ciekawie. Trzeba tylko dokończyć i dopracować niektóre miejsca jak dojście ze spawnu do dolnej części i wszystko będzie super ;)

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

Wszystko jest tam dopracowane :)...

Do Portal Room-a dostajesz się przez wieżę światową :P

Wieża światowa teleportuje cie miedy portal Room-ami na całym świecie bo będzie ich kilka :)

a Portal Room w Mglistej Twierdzy to miejsce które teleportuje do odpowiednich miejsc 

na spawnie, innymi słowy wszystko jest tam przemyślane :D !...

//Edit:

co do skrzydeł... to nie jest server Survival tylko Fun / Creative / MiniGames :)...

więc każdy będzie miał to co chce :P

wielu graczy będzie ten server traktować tak samo jak w ostatniej edycji czyli

"Teren testowy oraz miejsce darmowych przedmiotów :D"

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Server już powstał czy jeszcze budujesz? A przede wszystkim czy można już grać?  :D

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Opublikowano

Haha xD co za górnik ;D...

piszesz w starym temacie ;x...

dałbym ci złotą łopatę w nagrodę ale dam ci coś innego :P za twe poświęcenie w dziedzinie górniczej:

Oto i nowsza wersja Spawnu CCS ( CrystalCraft Server ) oraz niewielki dodatek:

Nowsze zdjęcie:

1911414525040291143028.jpeg

Prezent nie na temat:

2385714525040551143028.png

//Edit:

Ten prezent to Domek który zbudowałęm dla Driady ^-^ !...

jak ktoś ma pomysły dla kogo zbudować kolejny domek może pisać tutaj albo gdzie tam sobie chce :)

Sprzedawca broni i pirat będą mieszkali na statku :) który jest widoczny na pierwszym zdjęciu :)

Guide , Driada i podatnik mają już domki :) reszta jest bezdomna i męczy się na terenie Spring Trapa :D

//Edit2:

repASTA sorry że wtedy nie odpowiedziałem po prostu uznałem że nie mam zamiaru korzystać z 

usług MPC forum które traktuje użytkowników niesprawiedliwie... ale jakoś sie tu ponownie znalazłem ;x...

co do CCS Crystal Craft Server... To server stał już... i to kilka razy ^-^...

server przez chwile stał sobie jako server ogólno języczny tzn. jest to server Polsko / Angielski

a potem został zdjęty... aktualnie stał sobie i nic sie na nim nie działo przez ostatnie... kilka tygodni...

jest to bardziej prywatny server ^-^

nie chcemy za bardzo ograniczać naszych graczy ale jak dobrze wiemy jak nie będzie ograniczeń to wejdzie błazen i zniszczy...

a komendy takie jak

/item

/tpnpc

/tp

/godmode

/heal

/sm

/sb

to komendy które mogą niemało naniszczyć ^-^

być może CCS kiedyś ponownie stanie się Full Publiczny... ale nie jestem tego pewien ;x...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...