Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gameforge...

golda431

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Pisze do Was z problemem który przytrafił mi się dzisiaj a mianowicie, po wczorajszej  grze po wyłączeniu komputera wszystko było w porządku, jednak w dzisiejszym dniu podczas włączania metina przytrafiła mi się pewna nie miła rzecz, cały gameforge zawalony reklamami, nie mogę po prostu nic zrobić ani zamknąć tych reklam. nic kompletnie. Próbowałem wszystkich opcji ale bez skutku, odinstalowywałem Metina, Gameforge tak samo, zainstalowałem nowego, nawet próbowałem na innych dyskach nic a nic.  

Moge sobie klikać i klikać bez żadnych rezultatów, ani nie włączy mi się żaden pakiet instalacyjny, nawet gdy chce zmienić na grę np Tera czy inna to wciąż pozostaje na metinie.

Liczę na szybką pomoc ; )

63945094228709946683.png

Opublikowano

Tak to jest jak się nie ma antywirusa :D Dobra, jeśli chcesz się tego pozbyć to poszukaj w panelu sterowania programu o takiej nazwie jakiej zaznaczyłem na obrazku. Musisz go odinstalować. Potem wejdź do WSZYSTKICH przeglądarek jakie masz i w menu rozszerzeń/dodatków usuń dodatki o takiej samej lub podobnej nazwie.

Kumpel miał to samo. Polecam jakiegoś antywirusa zainstalować i nie klikać bezmyślnie next->next->next przy instalacji programów :)

1zcehpc.png

Opublikowano

Pobierz udblock

Spróbuje poźniej, poniewaz aktualnie nie jestem na komputerze, dam znac co i jak.

Sprawdź czy nie masz jakiś nie chcianych programów zainstalowanych lub wirusów.

Sprawdzalem CCleaner i jescze jakims jednym, nic nie wykryło.

Tak to jest jak się nie ma antywirusa :D Dobra, jeśli chcesz się tego pozbyć to poszukaj w panelu sterowania programu o takiej nazwie jakiej zaznaczyłem na obrazku. Musisz go odinstalować. Potem wejdź do WSZYSTKICH przeglądarek jakie masz i w menu rozszerzeń/dodatków usuń dodatki o takiej samej lub podobnej nazwie.

Kumpel miał to samo. Polecam jakiegoś antywirusa zainstalować i nie klikać bezmyślnie next->next->next przy instalacji programów :)

1zcehpc.png

Niestety próbowałem i bez żadnych rezultatów ... Tak czy siak lajk dla kazdego...

czekam na dalsze propozycje.

Opublikowano

Spróbuje poźniej, poniewaz aktualnie nie jestem na komputerze, dam znac co i jak.

Sprawdzalem CCleaner i jescze jakims jednym, nic nie wykryło.

Niestety próbowałem i bez żadnych rezultatów ... Tak czy siak lajk dla kazdego...

czekam na dalsze propozycje.

Spróbuj taki antywirus jak BitDefender

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...