Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soraka na solo Q

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

52101587989461660324.jpg

Soraka - platyna 5/4/3 + przewaznie kalista = free elo że tak powiem

15 gier / 14 win 1 lose

Easy line 3 lvl przewaznie FB na bocie bo kalista E + heal + silence = te boby nie wiedza jaki to dips leci xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Soraka jest obecnie na drugiej pozycji na liście moich ulubionych supportów. :pls: Miałam okazję zagrać parę razy duo z Kalistą i szło nam całkiem nieźle, chociaż w sumie nie pomyślałabym, że takie połączenie może być dobre na dłużej, jak sugerujesz. Będę musiała to sprawdzić z innymi adc grającymi Kalistą.

Jak Wam wychodzi granie Soraką przeciwko Blitzcrankowi? ;) W moim przypadku jest to jedyny champ, który sprawia mi problemy, gdy gram Soraką. Już mam uraz do tej postaci i gdy widzę, że ktoś wybiera Blitza na Sorakę, to często leci dodge. :v

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Soraka jest obecnie na drugiej pozycji na liście moich ulubionych supportów. :pls: Miałam okazję zagrać parę razy duo z Kalistą i szło nam całkiem nieźle, chociaż w sumie nie pomyślałabym, że takie połączenie może być dobre na dłużej, jak sugerujesz. Będę musiała to sprawdzić z innymi adc grającymi Kalistą.

Jak Wam wychodzi granie Soraką przeciwko Blitzcrankowi? ;) W moim przypadku jest to jedyny champ, który sprawia mi problemy, gdy gram Soraką. Już mam uraz do tej postaci i gdy widzę, że ktoś wybiera Blitza na Sorakę, to często leci dodge. :v

@LittleBlack - po 3 lvlu to wiesz co może zrobić blitz tyle co nic  :yay:

Nie można dać zgrabować soraki jeżeli już to adc bo na starcie heal 200 co 3 sec więc na loozie + jej E i z tym problemu nie ma.

Najgorzej jest grać na tą rybe Tehma czy jak to się tam pisze jedynie z tym jest mega problem 

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Na duoq soraką można robić pogrom jak masz dobrego adc. W platynie rzadko ją widzę i przeważnie ludzie nie wiedzą jak na nią grać i nie zdają sobie nawet sprawy jak szybko jest w stanie leczyć.

Ja bym ją budował na twoim miejscu trochę bardziej pod tanky/hp.

giphy.gif

Opublikowano

Na duoq soraką można robić pogrom jak masz dobrego adc. W platynie rzadko ją widzę i przeważnie ludzie nie wiedzą jak na nią grać i nie zdają sobie nawet sprawy jak szybko jest w stanie leczyć.

Ja bym ją budował na twoim miejscu trochę bardziej pod tanky/hp.

o tyle co pod tanka jakis frozen heart to hpki ssa pale na sorace i to jak XDDDDDDDD przeciez twoje w ssie procentowe hp wiec pozdro za jeden heal placisz jakies 200hp swojego

@topic

SORAKA BROKEN SUPP POLECAM SERDECZNIE

Opublikowano

Imo najlepiej się na sorake gra kalistą bo nie nadąża z healem i z resztą jej spellami przez kiting kalisty więc automatycznie wygrywasz trade jak dobrze nastackujesz na niej/jej ADC "E". Ja sobie kilka dni zliczyłem dmg na kartcę żeby około wiedzieć ile stacków potrzebuje na enemy żeby go zabić w early, w mid/late jest to obojętne bo tf'y.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...