Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy tryb nadchodzi!

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZxfXu65.png

HirezChris opublikował na swoim koncie na Twitterze info dot. nowego trybu nadchodzącego do gry.

Już dzisiaj się dowiemy jak będzie wyglądać rozgrywka na tym trybie!

*Obstawiam nową Dominacje!

Opublikowano

a to przypadkiem nie jest odświeżony 3vs3 (nie mówie o 1vs1)? 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Mapa wygląda ładnie ale sam tryb ocenie gdy zostanie oficjalnie dodany - bo sam wygląd to nie wszystko :P

Opublikowano

Jungla to nie linia...

w każdym bądz razie to jest bardziej prawdopodobne niż dominacja, którą usunęli bo była małogrywalna. 

Jest jeszcze jedna opcja, że to 2v2.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Mapa wygląda ładnie. W sumie pierwsza myśl, która przyszła mi do głowy po jej zobaczeniu to to, że może rzeczywiście być to 2v2. 2 linie, dość mała jungla (wnioskuję po obrazku), kto wie... :P

large.gif

Opublikowano

no raczej nic z tego że to będzie 3vs3 odnowione bo niewidać aby był to styl chiński jaki oni zapowiadali po za tym podobno dominacja juz nigdy nie wróci

Opublikowano

3vs3 odpada, przecież już była "zajawka" nowego jousta ( utrzymany  w konwencji chińskiej ). Myślę, że to będzie albo 2vs2, albo jakiś nowy tryb, wątpię żeby to była dominacja.

DR5ChPt.png

Opublikowano

3vs3 odpada, przecież już była "zajawka" nowego jousta ( utrzymany  w konwencji chińskiej ). Myślę, że to będzie albo 2vs2, albo jakiś nowy tryb, wątpię żeby to była dominacja.

Więcej informacji o Jouście ma być na SWC 2016. Ogólnie mapa średnio mi się podoba (chodzi o tryb rozgrywki, wygląd boski), ni to arena, ni to Conquest, bardziej Siege 5vs5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...