Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi]ModernMT2

mateusz188

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce nic mówić za wiele, ale znam przyczynę wyłączania się serwera, dlatego wiem na pewno to, że serwer nie będzie włączony i Prezentacja może iść do kosza.. ale xD

Przekonacie się..

Powiedz mi co ci daje niszczenie serwerów hamachi i no-hamachi ?

Pasjonat
Opublikowano

Nie mam pojęcia czy Ty to czytasz i czy cokolwiek Cię interesuje, ale napraw logowanie, nie wiem czy zauważyłeś, ale żaden z graczy nie może wejść na Twój serwer.

Pasjonat
Opublikowano

Mapa "Wioska Nag" ta na 94 lvl jest zbugowana, czarny ekran, nie da się ruszyć nawet.

Opublikowano

Dzieciaczki będą miały zabawe dosować serwer z zapewne darmowej maszynki <hahaha> i co wam to daje że wyrzucicie komuś serwer no-hamachi? Banda kretynów. Serwer mi się podoba, na 100% zagram. W sam raz aby się zrelaksować po pracy.

Opublikowano

Ehh 3 postaci zrobilam kazda mi zbugowalo gdy tp do doliny/m2/lochow;x co zrobic...?

Pobierz łatke, gdzieś wyżej była wstawiona. Mi wszystko działa

Opublikowano

dlaczego kiedy wypakuje serwer nie mam żadnego pliku do odpalenia gry ?  

@Edit : juz mam musialem wyłączyć zaporę  w antywirusie

Venum

Opublikowano

Biednie to wygląda, ale powodzenia.

Ps. Czy wyjdzie jeszcze kiedyś serwer który będzie orginalny?

Nic już nie będzie oryginalnego. Wszystkie fajne nowości zostały wykorzystane i udostępnione publicznie za free. A większość nowych "nowości" to tylko zbugowane gówna nic nie wnoszące do rozgrywki. Metin upada jedyna nadzieja jest w małych serwerach a dlaczego ? Są robione dla pasji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...