Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi]ModernMT2

mateusz188

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer fajny prosty, ale ta prezentacja mogla by byc lepsza i bardziej rozwinieta...

Na serwa może wbije bo i tak w dzisiejszych czasach serwery są oparte na grach typu LOL i CS... Żenada....

Opublikowano

serwer fajny prosty, ale ta prezentacja mogla by byc lepsza i bardziej rozwinieta...

Na serwa może wbije bo i tak w dzisiejszych czasach serwery są oparte na grach typu LOL i CS... Żenada....

Nie mam nikogo od prezentacji a sam robię kiepskie ;/

uberevil.png

Credits To: LoxTix

Opublikowano

­

Ddosy się zaczeły jak to zawsze :D server on juz od teraz :D Zapraszam :D

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bosh, po co taki serwer? Szczególnie, że na gotowcu i niemal bez prezentacji (w sumie prezentacja kradziona, więc...)

tenor.gif

Pasjonat
Opublikowano

Bardzo przyjemny, prosty serwer, w sam raz ażeby usiąść po robocie i się pobawić. ;D Tylko jedna rzecz mnie intryguje, mianowicie marmury, ażeby ubić Azraela. Bez nich nie ma szans, bo odpycha mnie jak moja ex. :C Dodaj do handlarzy marmurki ;p

Opublikowano

gdzie tu jest client ?

gdzie tu jest wgl jakiś download ?

Jakie bony tu wchodzą ?

Yang ile leci  ?

Jakie i ile ulep na nastepne itsy trzeba ?

Misje jakieś są ?

Handlarze jak wyglądają ?

Są jakieś mapy czy 160 mam w av2 wbić ?

Rosy jak tu wchodza max ? 

Bs jest ? 

Pelerynki/zmianki/dodania nieskończone ?

Mixy zielone i fioletowe co z nimi ?

Skille na P?

Średnie jak wchodzą ?

Limity yang etc ?

Wgl nic nie wiem o serwerze ale żeby nie było clienta jest chore D: 

Pasjonat
Opublikowano

Co Ty odpier*alasz z tym serwerem? Nie możesz go zostawić włączonego na parę godzin normalnie? xD

Opublikowano

Nie chce nic mówić za wiele, ale znam przyczynę wyłączania się serwera, dlatego wiem na pewno to, że serwer nie będzie włączony i Prezentacja może iść do kosza.. ale xD

Przekonacie się..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...