Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#6 POTM - głosowanie!

Tiestooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­post-797014-0-07968500-1428412829.png

PAŹDZIERNIK

Zgłoszone projekty:
1) Dyskwalifikacja.
2) Catch these balls! - prosta gra zręcznościa na Androida - klik
3) ZOMBIE - Rozpraw się z zombiakami na dobre! - klik
4) Snik.pl - darmowe gry online - klik
5) Aimpanel - panel hostingowy gier dla twojego VPS/dedyka - klik

Użytkownik może oddać tylko jeden głos, na jedną z powyższych prac.

Ważne jest, aby głos był uzasadniony. W innym przypadku będzie on niezaliczony.

Nagrodę w postaci plakietki 68-AwardImgMaster-1428328923.png, otrzyma osoba z największą ilością głosów.

Powodzenia!

Opublikowano

Nr 1 w zestawieniu to nieporozumienie - przecież to nic nie wnosi dla forumowiczów - ot prywatna strona.

Głosuję na nr 3 - jedyna rzecz, która mnie zainteresowała na tyle, by przetestować (ten Aimpanel też wygląda spoko, ale kompletnie się na tym nie znam).

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Głosuję na Aimpanel nr 5 .

Wygląda na dobry program do zarządzeniem serwerami gier, interfejs przejrzysty .

W statystykach jest dostęp do tego co i ile zużywa CPU i RAM co może być przydatne podczas stawiania serwera .

Opublikowano

trójeczka, bo wydaje mi się, że autor włożył w nią najwięcej serca.

masz tytuś, już się nie czepioj. 

Opublikowano

Głosuję na Aimpanel nr 5

trójeczka. 

Ważne jest, aby głos był uzasadniony. W innym przypadku będzie on niezaliczony.

­

Opublikowano

Ja głosuję na dwójeczkę. Fajny design, ciekawy pomysł, całkiem niezłe wykonanie, tylko te piłki trochę za szybkie :_:

Opublikowano

­Głosuję na jedyneczkę, to freelancerzy, w końcu działają z pasji, a dosyć estetycznie to wygląda. Gry z grafiką z painta są do zrobienia w 15minut w javie, snik.pl daje radę, ale to już wychodzi z mody, jeszcze ten panel vps/dedyk dosyć ładnie, estetycznie, a nawet able wygląda. Aczkolwiek mój głos oddaję na numer uno!

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Głosuję na nr. 1 - niby w porównaniu do pozostałych projektów to zwykła strona, jednak dość przyzwoicie wygląda.

Ładnie wygląda, a chłopaki mają ambicje i predyspozycję do stania się firmą. Również oddaję głos na jedynkę.

Opublikowano

Oddaję swój głos na nr. 1, gdyż na tle pozostałych projektów, ten prezentuje się najlepiej. Twórcy nie tylko wpadli na nieco oryginalny pomysł, jak również wykonali kawał dobrej roboty, w czego efekcie strona wygląda bardzo profesjonalnie.

Opublikowano

Oddaję swój głos na nr. 1, gdyż na tle pozostałych projektów, ten prezentuje się najlepiej. Twórcy nie tylko wpadli na nieco oryginalny pomysł, jak również wykonali kawał dobrej roboty, w czego efekcie strona wygląda bardzo profesjonalnie.

Nie umiem opisać swoimi słowami, a użytkownik napisał to co chciałam, tak więc oddaję głos na jedynkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...