Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windbot mały problem

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od jakiegos czasu zaczalem korzystac z windbota.Kupilem dwa platne skrypty od najlepszych develeperow na forum.I mam problem w tych dwoch skryptach a develeperzy nie potrafia mi pomoc to moze wy mi pomozecie.Otoz problem wyglada tak ze gdy moj Elder Druid ktorym boce biega i wali z sd/avalanche to co kilka kratek ma taki dziwny movement jak by zacinal sie ale biega normalnie.Wyglada to mniej wiecej jak wbieganie na niewidzialnego stalkera.Trwa to doslownie tyle ze jest to niezauwazalne ale mam wrazenie ze to przeszkadza i moze przyczynic sie do smierci tam w paru %.Wie ktos jak naprawic?Jest to strasznie upierdliwe xD

Sorry za to w jaki beznadziejny sposob to opisalem ale nie potrafie inaczej :D

Opublikowano

''Wyglada to mniej wiecej jak wbieganie na niewidzialnego stalkera'' Jak ogladalem trailer skryptu na forum to w skryptach nie biega tak jak u mnie.Tam biega idealnie jak by czlowiek biegal.+ Ja nie napisalem ze on sie zatrzymuje tylko ma dziwny movement jak by byl w stanie upicia...jak nikt mi nie pomoze to przestane chyba korzystac z tego gowna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...