Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Podczas Logowania

zl0wski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Otóż mam mały problem, ponieważ chcąc się zalogować pierwszy raz na swoim privie wsykakuje mi komunikat: ( print-screen_ )

sadasdasdasdg.png

Nie wiem czy to dobrze. Logowałem się ciągle przez 5 minut i nadal coś jest nie tak. ( co oznaczają w tłumaczeniu na Pl te krzaki? )

Podejrzewam że to może być wina jakiegoś hasła.

Logując się wpisuje ( tak jak uzupełniałem to w Navicacie ) Login i haslo. Może powinien logowac się ID i haslem? Bardzo proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Przykro mi, ale na spol również mam to samo. Nazwa uązytkownika lub haslo nie pasują do siebie. Wiem ze serwer działa, bo nawet jak wpisz jakieś inne pasy ( całkiem nie istniejące ) to napisane jest "konto nie istnieje" Hasla wpisywałem dobrze. Pojawia się teraz kolejne pytanie. Czy przed pierwszym logowaniem i dodaniem gm-a trzeba zrestartować dysk wirtualny?

Z góry dziękuję za odp.

Edit:

Jest jakieś standardowe haslo do kont którego na początku nie da się zmienić? W jednym z video-tutoriali dowiedziałem się coś o haśle/loginie " Rain ". Nie wiem co to znaczy.

Opublikowano

A jak długo się czeka na pierwsze zalogowanie? Mniej/więcej?

edit: Czy jest ktoś kto mógłby się ze mną skontaktować i mi pomóc? Mój nr gg : 859 64 14 . Obiecuję że nie będę zadręczał. Potrzebuję jedynie odpowiedzi na kilka pytań.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...