Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polscy raperzy są tacy dobrzi ?

Opakowaniee

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

10% raperów na polskim rynku owszem.

Reszta to ten sam schemat. Prosty stereotyp, gdzie efektem jest masa "kozaków" słuchających piosenek z tego gatunku.

Oczywiście nie mówię, że to jest złe. Każdy rodzaj muzyki jest dobry.

Opublikowano

Polski rap aktualnie jest beznadziejny i nudny, zero zmian, ciągle to samo.
Może kilku raperów których znam zmienili sposób nawijania, albo po prostu weszli nowi raperzy z dobrą muzyką.

Nie wiem czy wolicie teksty o miłości, blokach czy dupie maryni, ale niektórzy raperzy nawijają nawet całą płyte o jednym co jest już nudne.
Ja preferuje rap z naprawdę dobrym przekazem, żadnym podwórkowym BGC, albo wpadającym w ucho i kawałku do którego można się pobujać :)

banner.jpg

Opublikowano

Niestety nadeszły czasy chłopaków w rurkach i air maxach, którzy robią rapsy bo to jest fajne i w modzie. Oczywiście powstają też kawałki dobrej jakości, jednak jest ich mało i nie są tak propsowane.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

To zależy o jakich raperów chodzi. Bo ja przykładowo nie lubię truskulu - czyli nawijania o tym, jakie to życie jest chu*owe, jak to bardzo miało się przeje*ane w dzieciństwie albo, że wychowała Cię ulica.. Zaś niuskul to jest to, co kocham ;) I większość polskich niuskulowych raperów jest spoko ;D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...