Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po wyborach pan Stonoga

Gość 016critic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie na temat tego człowieka? oszalał? czy to na pokaz? Korwin nawet tak nie robił jak przegrywał..

Ale troche ma racji.. Polaczki znowu bedą dymani na kolejne lata

https://www.facebook.com/zbigniewstonogaoficjalne/videos/1833960820163924/?__fns&hash=Ac2RPyTZm6Eu1_kQ

Jest już temat w tej sprawie i 3 osoby to wrzuciły. Po co zakładać kolejny?

Powiedział prawdę, a to, że był najebany to dolało oliwy do ognia, ot co.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Nie ;) Mnie nie obraził,ale jak zobaczyłem jaki jest naprawde to i nawet dobrze że nie wszedł ^^

Powiedział kilka słów prawdy, nie wiem z czym tutaj masz problem? 

Deus vult

Opublikowano

Nie ;) Mnie nie obraził,ale jak zobaczyłem jaki jest naprawde to i nawet dobrze że nie wszedł ^^

Na prawdę? Napierdolił się co podsyciło atmosferę. I powiedział prawdę w bardziej dobity sposób, a cipki lewackie już wet :v

hYYRv6d.png

Opublikowano

Serio czasy że jak nie spodoba sie komus chamskie zachowanie jakiegos typa który '' obala system '' to ten komu sie to nie podoba jest odrazu lewakiem ? Smieszni jestescie :D

Nie zaprzecze,gada dobrze,ale nie oszukujmy sie,to co dzisiaj zrobił to jest przesada ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak dla mnie zbyt nieokrzesany...tego typu wypowiedzi zdarzają się mu coraz częściej, a tym nie zdobędzie ludzi(jedynie margines - co zresztą po poziomie wypowiedzi tutaj widać aż nadto).

Nieraz zdarzyło mu się mówić jak jest(logicznie i z sensem) w sprawach pomijanych, lub idealizowanych przez główny ściek i za to szacunek dla niego, jednak coraz częściej ociera się o zwykłe chamstwo i prostactwo(niestety). Poza tym zbyt często zmienia poglądy.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

troche za agresywnie moim zdaniem i chyba kaczątkowi sie nie spodoba końcówka tego eee "przemówienia". 

być może stonóżka chciał lepiej dla polski ale  jeżeli ktoś sie tak wyraża jako osba poubliczna, o innych ważniejszych osobach publicznych no to raczej nie dorósł do tego żeby mieć cokolwiek do powiedzenia w sprawie państwa

ale na komentarzach sie nie zawide nigdy (y) 

I straciłeś wszystko !!!! POkazałeś kim jesteś.... Pierdol sie śmieciu j****y cwelu!!!! przegrałeś i obrażasz Polaków...? a ty kim k***a jesteś..? no kim..? Wypierdalaj razem z Kopaczową! Myslisz ze masz kase to ukryjesz słome w butach...? właśnie teraz udowodniłeś ze chodziło ci tylko o to samo koryto co PO I PiS..! przejebałeś z kretesem i FRAJER jestes!!!! kupiłeś bilet to już dzisiaj wypierdalaj prostaku z mojej Kochanej Polski !!!!!

Polska jest kurwą???? Polska jest chuju j****y kurwą?????? Może chciałeś tak o swojej żonie powiedzieć, a coś ci się pomyliło??? Czy ktoś z was ma jeszcze złudzenia kim jest Stonoga? On nie jest przyjacielem tego narodu, skoro Polaków wyzywa od kurwów, skoro Polaków chciałby gazować w Oświęcimiu. [...]

i wszyscy "omg i papież w tle omgomgomg" nawet swastyke mógłby mieć, przecież to nie oznacza że utożsamia sie z nazi poglądami :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

'' przez was ch*je nic sie w tym kraju nie zmieni bo jestescie ch*j warci '' Wątpie że zdrowy czlowiek głosuje na '' cos '' takiego ;v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Czekałem aż swój ryj pokaże XDD

Cham,prostak i burak

- napisał koleś z Sosnowca.

Nie rozumiem wielkiego oburzenia gimbazy. Wielce stulejarze krytykują za kłamstwa, a kiedy mówią prawdę to wielce pośladki spinają.

Opublikowano

- napisał koleś z Sosnowca.

Nie rozumiem wielkiego oburzenia gimbazy. Wielce stulejarze krytykują za kłamstwa, a kiedy mówią prawdę to wielce pośladki spinają.

Ofensywne pancze widze,Tobie równiez moge napisać że napisał -Polak :D Wkoncu od dawna wiadomo że jedno i drugie jest smutne  aż wstyd ^^

79160594027661829163.png

Opublikowano

Wariat - nie jestem ani jego wrogiem, ani zwolennikiem. Zachowuję neutralność. Trochę zbyt agresywnie przedstawia swoją opinię, ale poza tym jest w porządku.

Opublikowano

Szkoda czasu na takiego buca.

Ostatnio zapowiadał stworzenie swojej partii (chyba, ze juz ma)

Powodzenia mu życzę ;)

I tak jest lepszy niż popispslsldzlnowoczesna itd. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Stonoga był pod wpływem podczas nagrywania tego filmiku, trafił w sedno sprawy. Może miejscami za ostro (np z tym gazem) ale powiedział to co młodemu pokoleniu od dawna ciśnie się na usta. Dopóki nie umrą ludzie w wieku 50-75 lat (w większości to fani pisiorów i POjebów, jak i całego jebanego chłamu typu PSL etc.) to w polsce zmian nie będzie. Bez obrazy dla waszych rodziców czy dziadków, ale nie rozumiem ludzi jak można od xx lat głosować na to samo gówno, oczekując innych rezultatów. 

Opublikowano

Stonoga był pod wpływem podczas nagrywania tego filmiku, trafił w sedno sprawy. Może miejscami za ostro (np z tym gazem) ale powiedział to co młodemu pokoleniu od dawna ciśnie się na usta. Dopóki nie umrą ludzie w wieku 50-75 lat (w większości to fani pisiorów i POjebów, jak i całego jebanego chłamu typu PSL etc.) to w polsce zmian nie będzie. Bez obrazy dla waszych rodziców czy dziadków, ale nie rozumiem ludzi jak można od xx lat głosować na to samo g****o, oczekując innych rezultatów.

Bo starsi ludzie nie chcą lub boją się zmian. Jak kto pan Korwin lub Wipler kiedyś powiedział, że głosowanie na ich partie to taki skok przez przepaść. Ludzie boją się, że podczas tego skoku spadną i nie dostaną się na cudowne pastwisko pełnej zielonej trawy po drugiej stronie (nie cytowałem, mogłem coś pozmieniać)

Dla większości starszych osób wystarczy, że będą mogli pójść sobie do sklepu, kupić chleb, resztę wydać na leki a to co ewentualnie zostanie dać dla wnuczka. I tak sobie żyć, byle spokojnie.

A po za tym, wiadomo, że PO i PiS to zło, ale zło znane, a jak napisałem, ci ludzie nie chcą lub boją się zmian. Dlatego przy kolejnych wyborach zagłosują na PO, bo PiS niedobry. Chyba, że większość gimnazjalistów popierających JKM dostanie prawa wyborcze, a sami Polacy, nawet ci starsi, będą mieli dość obecnych rządów, to może wtedy się coś zmieni.

Opublikowano

Emocje chłopakiem zawładnęły, ale tak jak wszyscy przypuszczali, bardzo szybko odszczekał swoje słowa. Tyle tylko, że mocno sobie zaszkodził i z tych niespełna 0,3% poparcia niewiele zostanie.

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...