Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darius za RP

Maczała

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie. Czy opłaca się kupić Dariusa za ­487rp? Nie chce mi się zbierać tyle PZ bo 6300 to dużo i nazbieranie trochę by mi zajęło. Darius chyba dalej jest dobry na topie. Czy może te rp lepiej poświęcić na jakiegoś skina? Proszę o swoje wypowiedzi :)

Opublikowano

Moim zdaniem kupowanie za RP nie ma sensu, bo za to możesz mieć coś czego nie kupisz za IP, lecz gdy nie masz dużo czasu to spokojnie możesz kupić, ja tam od 3 lat gram i uzbierałem wszystkich champow nie kupując ani jednego za RP więc, bo jeśli kupisz i Ci sie akurat nie spodoba po kilku grach to straciłeś poprostu prawdziwy hajs na glupote ;P

Opublikowano

Nie kupuj championów za RP. Nazbierasz sobie na niego, poza tym nawet jak go kupisz to pewnie Ci sie znudzi po tygodniu. Championy nawet na przecenie nie są warte swojej ceny.

Opublikowano

Ogólnie to nie warto raczej wydawać rp na postacie, bo możesz kupić je za pz. Jak chcesz już wydać rp to lepiej na skórki bo nie ma innej opcji na zdobycie ich.

Jak zaczynałem dopiero grę w lola to kupiłem bodajże 2 postacie za rp i teraz żałuję, mogłem to wydać dużo lepiej.

Co do Dariusa to daje sobie radę, ale lepiej poczekaj i kup go jak już będziesz miał te ip/pz.

giphy.gif

Opublikowano

Kupowanie postaci za rp to najwiekszy błąd, jaki można popełnić w tej grze. Kiedyś będziesz miał nadmiar pz i nie będzie na co je wydawać, uwierz mi. Po drugie bardziej będziesz zadowolony ze skórki niż z postaci zakupionej przez rp ^^

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

Szkoda wydawać rp na champy, lepiej kupić sobie jakiegoś skina, czy nawet ikonkę, której za pz nie dostaniesz. Te 6300 to nie jest aż tak dużo, spokojnie je nazbierasz. ;-)

Opublikowano

NIE KUPUJ GO ZIOMEK ZA RP BO C***A SOBIE NIM POGRASZ NA RANKEDACH CIAGLE BANED WIEC SZKODA RP

LEPIEJ SKINA SOBIE ZA TO KUP DO JAKIEGO CHAMPA :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Kurde ja na swoim main koncie mialem polowe postaci za RP i wiekszosc z wyprzedazy. Jesli podoba Ci sie ta postac to kupuj! Nikt nie broni kupowania postaci za RP a jest warto, jesli ma się za co i nie chce się czekać/nie ma się czasu na długie granie i zbieranie na postać.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kupowanie postaci za rp to najwiekszy błąd, jaki można popełnić w tej grze. Kiedyś będziesz miał nadmiar pz i nie będzie na co je wydawać, uwierz mi. Po drugie bardziej będziesz zadowolony ze skórki niż z postaci zakupionej przez rp ^^

Gram w tą grę od 2012 i nadal nie mam wszystkich postaci, a jakieś 15 kupiłem za rp...

Opublikowano

Siema, mam pytanie. Czy opłaca się kupić Dariusa za ­487rp? Nie chce mi się zbierać tyle PZ bo 6300 to dużo i nazbieranie trochę by mi zajęło. Darius chyba dalej jest dobry na topie. Czy może te rp lepiej poświęcić na jakiegoś skina? Proszę o swoje wypowiedzi :)

Jak ci się nie chce zbierać te 6,3k to kup co za problem twoja kasa :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...