Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Casarda: Plemiona RPG

szyszuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekrutacja do team'u budowniczych otwarta ? Facebook : TheRed1337 wszystkie screeny , informacje o mnie itd.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rekrutacja do team'u budowniczych otwarta ? Facebook : TheRed1337 wszystkie screeny , informacje o mnie itd.

Przejrzałem twoją stronę, ładnie budujesz, ale interesują nas trochę inne style i na pewno nie mamy zamiaru nikomu płacić

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

Wiem wiem , zrobił bym to dla przyjemności. Połowy moich prac nie wstawiam , z prostej przyczyny braku czasu. Podaj jakiegoś teamspeak'a czy coś to obgadamy itd.

goPYjbL.png

Opublikowano

napisz na fb, nie prowadzimy rekrutacji w komunikatorach głosowych z różnych powodów.

sygnatura.png

Opublikowano

Czy mając , javę '7' na windowsie xp , będe mógł wbić?

goPYjbL.png

Opublikowano

Na xp nie robiliśmy testów, możesz pobrać paczkę z samymi modami i spróbować czy pójdzie. Podejrzewam że tak ale bałbym się o wydajność sprawdź też czy minecraft 1.7.10 działa na java 7.

sygnatura.png

Opublikowano

A , i dodając napisałem do was na fb. Lecz nie dostałem odpowiedzi.

goPYjbL.png

Opublikowano

@Rever_PL

Wiemy, wiemy po prostu jeden z redaktorów przeczytał po czym poszedł zrobić sobie jedzonko i o Cb zapomniał. Zaraz Ci odpiszę. I przepraszam za nasz błąd.

Zachęcam do zobaczenia naszego nowego przed ostatniego zwiastuna możecie w nim zobaczyć Wyspę Malkolma, Siedzibę Królestwa Krasnoludów i kilka innych tajemniczych obiektów, oglądajcie uważnie!

sygnatura.png

Opublikowano

@up: Absolutna prawda, zgadzam się z tym i tez jestem ciekaw jak od tej strony sobie radzicie. Serwer pozbawiony finansowego zaplecza szybko upadnie. W razie czego służę swoim doświadczeniem w kwestii reklamy oraz gromadzenia funduszy. Nie chwaląc się jestem właścicielem jednego z najbardziej dochodowych serwerów w Polsce.

images.jpg

Opublikowano

Finansowo, na ten moment stoimy obecnie, na 2-3 miesiące zapewnione opłacenie maszyny, a później, myślimy już o utrzymywaniu się z małego, lecz jednak itemshopu, który nie będzie klasycznym itemshopem. Gracz nie kupi tam itemków, ani rang ,które od razu wyniosą jego postać ponad inne, nie ma pay2win, walczymy z tym. Zakupione itemki będą jedynie pomogały, ale nie będą robiły przewagi. Co do reklamy, nie mamy zamiaru za nic płacić, kto się zainteresuje, ten przyjdzie, wiadomo.

sygnatura.png

Opublikowano

To mnie jako gracza cieszy, nareszcie ktoś z głową i bez dałna zrobi serwer co nie padnie po jakiejś chwili, ahhh gdyby hrabia rybeusz się z tobą zgrał to by był dopiero CulturisoCasandrowaty serwer xdd, Zobaczymy, może ten będzie lepszy od Rypciowego ? Czas pokaże :D

(PS: Jak byś mógł to podrzuć mi paczke z modami czy tez tam launcherem do wbica, bym za pomocnika na budowie robił , majster mowi co i jak, a ja robie xdd, albo jakies cos klimatycznego z "średniowiecznych" czasów moge rypnąć)

zu439g.jpg

Opublikowano

Smiało zgłoś się na FB lub tutaj na pw, zobaczymy co potrafisz. Oczekujcie mnie około 20:00

sygnatura.png

Opublikowano

Finansowo, na ten moment stoimy obecnie, na 2-3 miesiące zapewnione opłacenie maszyny, a później, myślimy już o utrzymywaniu się z małego, lecz jednak itemshopu, który nie będzie klasycznym itemshopem. Gracz nie kupi tam itemków, ani rang ,które od razu wyniosą jego postać ponad inne, nie ma pay2win, walczymy z tym. Zakupione itemki będą jedynie pomogały, ale nie będą robiły przewagi. Co do reklamy, nie mamy zamiaru za nic płacić, kto się zainteresuje, ten przyjdzie, wiadomo.

Za reklamę nie trzeba płacić. Choć można, to polecam albo zwerbować kogoś do tej czynności albo samemu reklamować gdzie się da. Polecam poczytać trochę o psychologi wypowiedzi i o tym jak sprzedawać skutecznie produkt.

Dobra reklama = więcej graczy = większe dochody = stabilność = radość z rozgrywki.

Opublikowano

Tak, wolałbym kogoś zwerbować, ale wiem że jest ciężko. 1 brygada budowniczych dostała wolne do odwołania teraz rekrutujemy 2 brygadę, ale blado to widzę. Albo nasz serwer cieszy się małym zainteresowaniem, albo ludzie boją się napisać, albo coraz mniej ludzi gra w mc. Jeśli czujesz się na siłach śmiało pisz do nas na pewno coś dla ciebie znajdziemy!

sygnatura.png

Opublikowano

OFICJALNIE!!!

12 Grudnia udostępnimy Wam historię, a w zasadzie genezę wydarzeń z Casardy: Plemiona. Każdy będzie mógł pobrać, specjalną paczkę z zapisanym save'em. Będzie to krótka historia, która narobi wam smaczku na podstawkę. 

Pre-dlc będzie znane pod "Casarda: Nowy Porządek", krótki opis wydarzeń mogliście już zobaczyć w zwiastunie nr.2 https://www.youtube.com/watch?v=SBl40bGOtAw

Jak już pisałem, będzie to dość krótki epizod, ale konkretny, który wprowadzi Was do świata, będzie całkowicie darmowy. Oczywiście jeżeli nie zagracie w dodatek to nic się nie stanie, jednak gorąco Was zachęcamy. 

5 Grudnia zobaczycie zwiastun zapowiadający dodatek.

sygnatura.png

Opublikowano

Odświeżam i oświadczam wszystkim, którzy kierują do nas zapytania w sprawie budowniczych. W piątek przydzielamy do grup. Zgłaszajcie sie tu lub na FB.

sygnatura.png

Opublikowano

ODŚWIEŻAM!!! SZYKUJCIE SIĘ NA GRUDZIEŃ!

sygnatura.png

Opublikowano

Już jutro zwiastun dodatku, a z nim data otwarcia serwera i dodatku ;)

sygnatura.png

Opublikowano

BUDOWNICZOWIE ZA TYDZIEŃ ZGŁASZAĆ SIĘ PO LINK DO LAUNCHERA I PODAĆ NICK DO WL

sygnatura.png

Opublikowano

zapraszamy  na facebook i youtube

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...