Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowszy DiamondMT2?

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz reworki nie sa popularne a w c**j ich startuje... Wszystkie reworki sa nastawione na szybki zarobek moim zdaniem. Zrob wlasne pliki poświęć troche czasu na pliki to bedziesz robil wszystko zeby serwer stał jak najdłużej wkoncu twoja praca by na marne poszła...

Ps. Pisane pod wpływem śniegu xD

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Teraz reworki nie sa popularne a w c**j ich startuje... Wszystkie reworki sa nastawione na szybki zarobek moim zdaniem. Zrob wlasne pliki poświęć troche czasu na pliki to bedziesz robil wszystko zeby serwer stał jak najdłużej wkoncu twoja praca by na marne poszła...
Ps. Pisane pod wpływem śniegu xD

Dlatego MPC powinna brać opłaty za wstawienie prezentacji...

To by rozwiązało problem tego szerzącego gówna w tych czasach :yay: :yay: :yay:.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Nie wiem po jaką cholerę pytasz użytkowników o zdanie, skoro i tak będziesz miał je w dupie.

Chcesz robić Reworka? To do roboty, tylko nie rób wstydu legendarnemu serwerowi, weź się za jakis syf i zrób z niego "coś".

Powoli zaczynam kapować, czemu powstają coraz częściej te tzw. "Reworki".

Sprawa prosta - Nie chcecie pod prezentacją widzieć opinii typu "To samo co na serwerze XXX".

Taki "Rework" daje wam po prostu argument "Prawie wszystko jak na XXX, bo to rework owego serwera".

Idiotyczne, słabe i mało oryginalne posunięcie, które i tak doprowadzi do szybkiego upadku serwera.

Chyba kolejny normalny serwer jaki powstanie to będzie Antaris.

Mimo, że nie robią jego "znani pseudo technicy" to przynajmniej mają głowę na karku.

Bez pozdrowień, Azurin.

Opublikowano

Co innego czysta podstawka a co innego kupione całe pliki serwerowe. Dobrze, że masz zakaz publikowania prezentacji na forum. :-) 

aom xD

Opublikowano

Ta ciekawe co ty masz takiego fajnego na tym serwerku twoim śmiesznym Prestia... I tak gówno nie wypali.

Ło takie nowości że ja nie wierzę! Source z buttonami no EQ na start widzę autorskie w c**j! ;)

W przeciwieństwie do Twoich projektów moje nie stały 2 tyg max. :D Więc nie mów, że nie wypali śmieciu. Czy ja coś mówię o swoim projekcie? Ocenisz po prezentacji, nawiązując do source Ty pisałeś w jakimś tam wcześniejszym temacie, że source to nowość co zmieni serwer o 360 stopni... Z Twoimi umiejętnościami kompilacja jest niemożliwa nawet, przyznaj się komu source podjebałeś? :lenny:

Tak ps. zazdroszczę laski ładna ^^ ^^ ^^

Tak jak wcześniej nie polecam nikomu gry na serwerze nieudacznika, powinien mieć dożywotni zakaz na serwery na mpc. Osoba prawdopodobnie jest chora na głowę. I każdy Cię w życiu tylko robi jak chce, a Ty się dajesz :)

@1373230489-U611928.pngGrafiese ach kolejny debil, kocham te forum. Po czym to stwierdzasz? Jesteś idiotą bo nie byłeś na serwerze, ba nawet nie został jeszcze zaprezentowany, a stwierdzasz, że to gówno... Nie dziwię się, że współpracowałeś z asfenem :). Jedyne gówno tutaj to Twoja grafika, popraw skillsy. :D

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

@GÓRA

typie nie dawaj mi lajkacza bo twój serwer to też gówno :D

Polecam serwer ogólnie to szykuje się HIT roku panowie byle tak do przodu działajcie niczym i tu mi zabrakło słów... zapomniałem się zapytać poco robisz drogi Bartku temat gdzie mówisz o swoim przyszłym serwerze jeżeli i tak nie będziesz miał możliwości wrzucenie go na to "zacne" forum jakim jest mpc  :makka:  <3  :makka:

HEHE NIE

Opublikowano

Reaktywacja DiamondaMT2 kolejny raz nie ma sensu.

Asfen masz zakaz publikacji na mpcofurm przecież, więc co Ci to da?

Przerobisz Essenie xD nie no proszę cię. Zrób podstawkę i działaj, a nie.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Drogi Asfenie, a u Ciebie jakie nowości mają być? Bo jak pamiętam, żaden serwer nie miał nic od Ciebie ;-)

Opublikowano

Przyjacielu, kiedy ten serwer?

Pograłbym na dobrym stabilnym easy bez bugów od samego startu.

Coś może?

Opublikowano

Raczej nikt na takim "reworku" nie zagra. Wszyscy chcą starego diamonda z lekkimi nowościami.

Więcej questów nowszy biolog - tak.

Nowe itemy na start - nie.

Zmienione 2 ostatnie mapy - nie

Kolekcjoner - tak

Crafting zbrojek do expa oraz biżuterii - wielkie NIE

Zmienione tekstury 2 ostatnich zbrojek - Jeszcze większe NIE!!! niż poprzednio. Wypieprzyłbyś najładniejszą zbroję i miecz ( miecz driady ) jakie kiedykolwiek w całym metinie widziałem. 

Dodanie szybkiej zmiany ch - za

BS - musi być

Zmiana wyglądu m1 - zależy na jakie, byle by ładniej wyglądał

Max poziom 170 - nie = musiałbyś wyrzucić upiorne zbroje do 200 lvl mozna zmiejszyć.

Kostiumu pety - to pierwsze tak, to drugie nie.

Reszta obojętna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...