Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chcecie rework serwerów Pandora/Dragon/Elite?

VinoxeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Reworków jest już jak grzybów po deszczu...

Zróbcie coś nowego bo to i tak nie wypali.

Pozdrawiam.

Reworków jest już jak grzybów po deszczu...

Zróbcie coś nowego bo to i tak nie wypali.

Pozdrawiam.

Darujcie to sobie wy tego typu komentarze

Opublikowano

Darujcie to sobie wy tego typu komentarze

Równie dobrze można byłoby napisać byś i ty darował swoje komentarze. Jest to forum, wypowiedź nikomu nie ubliża, nie hejtuje, nie nastawia się wrogo, wyraził swoje zdanie, które mogą ominąć i nawet na nią nie zerknąć a coś wywnioskować jeśli będzie ich więcej. Mamy wolność wypowiedzi jeśli takowa nie narusza pewnych norm i zasad, więc uważam, że Twój komentarz był zbędny.

PS nie, nie rozpoczynam niepotrzebnej dyskusji i nie, nie jestem jego adwokatem. Pozdrawiam gorąco :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

­Główna atrakcja - wojny oczywiście. Przynajmniej to był fenomen Pandory. Nie wiem jak z resztą, bo nie grałam.

No dokładnie moim zdaniem kopia najlepsza by była ewentualnie jakieś kostiumy typu bojowy itp, pet w sumie czemu nie ale tylko z małymi bonusami np 2k pz 100 wartości ataku albo +10 do stat + jakaś mapka 220 do expiee :) Restza typu bronie itp była spoko :')

Dajcie sobie już święty spokój z tymi Reworkami. 

Twórzcie własne serwery mniej czy bardziej rozbudowane ale własny pomysł jest lepszy.

Nie idźcie na łatwiznę... Chcecie kasę? Postarajcie się.

STOP REWORKOM !

Niech biorą kasę pandora niby to co było w IS to gówno ale jednak ludzie kupowali fryzy itd

93240497497637605478.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...