Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chcecie rework serwerów Pandora/Dragon/Elite?

VinoxeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stare czasy jesli chodzi o klimat nie wroca to prawda, jednakze serwer ktory sam w sobie byl cudny moze wrocic.

Jako, ze juz pracuje nad nim to potrzebuje pomocy w tym temacie.

Tak więc co na tym serwerze bylo:

* 1.Glowna atrakcja

* 2.Jakie tam byly bronie ( Tu prosze pisac na gg ktore podam nizej )

* 3.Chcecie jakieś questy czy tez dokladne odwzorowanie starego dobrego serwera bez smiesznego source, ktory popsul calkowicie klimat jak i chec do grania w ' ta piekna gre '

* 4.Pety na tak , Kostiumy na tak ? Czy tez ich brak

* 5. Skad ma dropic truta, chakry, bambus itp.

Odpowiedzcie tez czy jest sens kontynuowania prac nad projektem, nie chce czytac zbednych komentarzy typu

' Te serwery to bylo gowno '

Jesli juz chcecie wypowiedziec sie negatywnie to uzasadnijcie to przykladem

' To nie to samo co kiedys '     / NAPISALEM TU CYTAT  Z JEDNEGO POSTU.

Podawajcie pomysly  / Nie chce robic niczego na source bo dla mnie to jest zbedne i ' psuje esencje tej gry '.

54945982 - GG

( Jesli pamietacie wiekszosc, cokolwiek z tych serwerow i chcecie pomoc w odwzorowaniu ' pomyslami ' prosze o pisanie na te wlasnie gg. Kazda pomoc zostanie w swoj sposob wynagrodzona )

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

To z pandora sobie w takim razie odpuszcze ;> / Pozostaja tamte serwery ;>

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Dragon swoj fenomen zawdzięcza dużej ilości graczy i masie wojen. Fajne też byly kombinacje z 6/7 bonami, ale nie wiem czy teraz to by sie sprawdziło.

Ogólnie mogę powiedzieć, że to był najlepszy serwer na jakim grałem, ale nie wiem czy w czasach teraźniejszych serwerów rework tego projektu przyniósłby taki sukces jak jego pierwowzór

Opublikowano

Na wstępie nie lepiej od razu  napisać że nie ogarniasz source tylko wymyślać że popsuł klimat i zniechęcił do gry ?? 

Co do Reworku uważam, że jeśli nie masz oryginalnych plików to nie masz po co się za to brać. Próby odwzorowania serwerów  w 99,9% kończą się szybkim upadkiem 

Opublikowano

Kolejny pomysł z reworkami...

Każdy serwer miał swój powód dlaczego upadł.

Upadł ? Upadł. Sprawa zamknięta.

Nie odkopuj trupa z grobu.

Wymyśl coś własnego anie próbujesz wybić się na upadłych serwerach.

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Szczerze - ten rework będzie miał tyle wspólnego z Pandorą, co metin z cs'em. 

Daruj sobie, i nie ośmieszaj stawiając jakieś gówno, które gównem będzie. Hajsu Ci brakuje ?? Poproś mamusię albo weź się za robotę. 

Serwery padają - niech tak zostanie. Reworki - róbcie sobie pasjansy lepiej bo już rzygać się chce i patrzeć się nie da na kolejne dziadostwa i kolejne reworki - sreworki które nie mają się ni jak do pierwowzorów. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Chcesz zarobić? I mieć prace/zajęcie? Reaktywuj Glador`a. 
Tylko musisz spełniać warunki :

• usunięte bugi
  • jakieś nowości (dodatkowy set eq, nowy dungeon czy nowa mapa) nie za dużo aby nie zjebać :)
  • lepsze zabezpieczenia
  • dobry technik który będzie nad tym czuwał
  • ogarnięty Team który zadba jakoś o ten serwer.

Mogę dać Ci gwarancję a nawet pomóc w reklamie Glador`a jeśli zrobisz go na cacy. 
    On będzie perełką wśród tych nowości co są teraz, zapewniam że około 500 graczy będzie bez mydełka jeśli porządnie się za to weźmiesz.

WSZYSTKICH ZNAWCÓW GLADORA PROSZĘ O KNEBEL NA TWARZ, DARUJCIE SOBIE KOMENTARZE :
    Ten serwer padnie, nie wstanie, za stary, po co rozkopywać, Glador gówno... bla bla bla.
    Gówno wiecie dzieciaczki, ten serwer ma w sobie potencjał, wystarczy nad nim popracować.
    Nie jest to nowy serwer, ale na prawdę kozacki, wystarczy wydłużenie gry (minimalnie), trochę pracy i jak talala.
    Jest pewne grono osób które zawsze wrócą na Glador`a, a za nimi kolejne osoby, i kolejne i kolejne, ale tego noewego Glador`a, nie zbugowanego i 
    zaniedbanego jak to robił Dark PIZDAince  ;)

Setki osób jest tego samego zdania co ja, ale niema nikogo kto by postawił na ten serwer, a SZKODA.

Ps. Jeśli ktoś zacznie hejtować, to przynajmniej niech uargumentuje to co ma wyseplenić. 

Pozdro.

Opublikowano

WSZYSTKICH ZNAWCÓW GLADORA PROSZĘ O KNEBEL NA TWARZ, DARUJCIE SOBIE KOMENTARZE :

Ten serwer padnie, nie wstanie, za stary, po co rozkopywać, Glador gówno... bla bla bla.

Gówno wiecie dzieciaczki, ten serwer ma w sobie potencjał, wystarczy nad nim popracować.

Nie jest to nowy serwer, ale na prawdę kozacki, wystarczy wydłużenie gry (minimalnie), trochę pracy i jak talala.

Jest pewne grono osób które zawsze wrócą na Glador`a, a za nimi kolejne osoby, i kolejne i kolejne, ale tego noewego Glador`a, nie zbugowanego i zaniedbanego jak to robił Dark PIZDAince  ;)

Setki osób jest tego samego zdania co ja, ale niema nikogo kto by postawił na ten serwer, a SZKODA.

Ps. Jeśli ktoś zacznie hejtować, to przynajmniej niech uargumentuje to co ma wyseplenić. 

Pozdro.

Po pierwsze , jak na razie to tu masz mokro w gaciach, a nie setki osób - bo tylko ty tu robisz jakiś wylew, po drugie nie muszę tobie nic argumentować. Rework to kolejna próba wyssania hajsu od naiwnych ludzi, postawienia gówna na tydzień - miesiąc nie wiedząc tylko po co i w jakim celu. 

Po kolejne dzieciaczku - gówno to wiesz ty , i gówno w główce masz - wystarczy przeczytać twój wylew na pół strony - i tak nikt się tym nie przejmie bo po co. 

Lepiej, jak @harnaś napisał, zrobić coś nowego, a nie bawić się w odgrzewanie kotleta/ frytek jak kto woli i stawianie czegoś co w obecnych czasach nie ma szans utrzymania się, a "klimatu" pierwowzoru nie uzyska się przez robienie gównianych sreworków wtorków ble ble ble. To że jakiś serwer będzie się nazywał Pandora/Srandora/Dragon REWORK znaczy tylko tyle w obecnych czasach że ktoś kto to robi liczy na łatwy hajs i zwinięcie interesu, o ile w ogóle to się uda. Bo nie ma on nic wspólnego i nie bedzie miał z pierwowzorem - jedynie nazwę którą tylko beszta. 

Reworki - to już jest śmieszne. Mamy przykład tego weekendu - broni się jak na razie z tych wszystkich PSEUDO gówien jeden serwer. Reszta już można powiedzieć że po dniu, godzinie padła. To co jeszcze ma wyjść - padnie tak samo. Już fail starty Ascariala z weekendu to pokazują.

Więc odpuść sobie komentarze jakbyś płakał do monitora pisząc, i nie komentuj również tego - nie ma sensu, a i tak mam to gdzieś.

Bo byle śmieć weźmie pliki i ogłosi WIELKI REWORK SERWERA.MT2 - i co z tego, jak to jeszcze większe gówno będzie niż było.

GLador był , przeminął, zeszmacił się i nie wróci. Nie będzie już serwera w takiej formie. To samo tyczy się Pandory, i każdego innego syfu który padł.

Stawiajcie sobie to na hamachi a nie na dedykach - w końcu net się kończy, szkoda zaśmiecać gównem przestrzeń.  

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Już jest jednen Retwork pandory więc nie wiem po co robić drugi nno chyba że S2 chcecie zrobić xD co za żenada robić retworki i jeszcze na plikach co kiedyś należały do kogoś tam. Zamiast myśleć i siedzieć co by zrobić aby zarobić, polecam iść kurczaki pakować albo ulice zamiatać i powtórzę po raz drugi, jak już coś zrobicie to róbcie coś Swojego a nie ruszy po raz 2 pandora stworzona dla dzieci, co potem 3/4 z nich opuszcza szkołę nie mają wykształcenia bo metin to ich życie.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Podjebane od kogoś z sygnatury.

Ebmy5Hc.png

Żadnych k***a reworków, bądźcie trochę kreatywni, zróbcie coś swojego, te serwery padły z jakiegoś powodu. Nic nie rób, jeśli masz robić jakiś s**t.

Opublikowano

Teraz to już nie da rady z takim serwerem. Skoro padły to chyba musiał być jakiś powód i tutaj może by wbiło troche graczy , ale na chwile. A po 2 rework to już nigdy nie jest to samo.

Uczeń
Opublikowano

Jak nie bedzie revork DragonMT2 to na 100% zagram na Pandorze, ale jednak wolał bym Dragona :D

A co było na dragonie znam prawie wszystko(grałem tam od 2010 do momentu aż upadł)

Pamiętam wszystkie sety, mapki, bony, ulepki,  

I jak ktoś napisał wcześniej darujcie sobie komentarze typu "ten server zdech i nie stawiajcie servera dla 50 osób " bo to jest akurat śmieszne. Znam kilkadziesiąt osób które zagrały by na Dragonie 

Inne revorki robione są z powodu tego, że tamtejszym administratorom brakuje kasy, a revork Dragona to było by całkiem co innego 

Dla autora Tematu.

Bronie na 75lv niech dropią standardowo na DT 

Stalki, miecze na 65 również DT oraz Czerwony Las

Mapki był bym bardzooo wdzięczny za stare mapki takie jak 

-Ognista Kraina

-Lodowa Kraina

-Oaza

KD do +5 (standard :D )

Pety to tylko popsuło by klimat Dragona

Bony 6/7 do PvM oraz PvP

Sztabki złota do 2mln

Mam nadzieję, że będzie DragonS2 bo mam sentyment do tego servera (mój pierwszy priv na jakim grałem :D )

Opublikowano

Dajcie sobie już święty spokój z tymi Reworkami. 

Twórzcie własne serwery mniej czy bardziej rozbudowane ale własny pomysł jest lepszy.

Nie idźcie na łatwiznę... Chcecie kasę? Postarajcie się.

STOP REWORKOM !

z3qek1ki4c8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...