Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana PSC za skiny

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, typ mi daje psc, a ja mu skiny, chce abym zrobił coś takiego, ma możliwość mnie oszukać?

1.Wysyłasz oferte wymiany do mnie ale jej nie potwierdzasz czyli ja jej jeszcze nie otrzymuję
 2.wbijasz na email gdzie masz potwierdzenie tej wymiany
3.klikasz w nią , klikasz odpowiedz , dajesz mój email , ja wtedy dostaje na maila co byś mi chciał oferować i kod wymiany
4.Mając ten kod jestem już pewny że mnie nie "oszukasz"
 5.Daje ci psc
6.Ty potwierdzasz wymiane

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Przecież jeśli potwierdzisz na mailu to skiny od razu lecą do niego.. Typ właśnie w ten sam sposób chce się ze mną wymienić, że najpierw oferta, potem hajs i na końcu potwierdzenie na mailu.. Nie wiem jaki jest w tym haczyk i o co chodzi, ale odradzam. ;)

Opublikowano

Ale on pisze, abym nie potwierdzał emaila tylko mu go przesłał.

A to nie będzie tak, że jak mu prześlę to on może sobie w niego kliknąć i sam zaakceptować?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ale on pisze, abym nie potwierdzał emaila tylko mu go przesłał.

A to nie będzie tak, że jak mu prześlę to on może sobie w niego kliknąć i sam zaakceptować?

otóż to, wyslij mu zdjecie tego maila i napisz co powie XDDDDDDDDDDDDDDDD

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Napisał, że to chodzi o jakiś kod, ja powiedziałem, że dam mu zdjęcie tego kodu, a on odpowiedział, że jak mu prześlę to on będzie miał inny kodzik :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

­

Napisał, że to chodzi o jakiś kod, ja powiedziałem, że dam mu zdjęcie tego kodu, a on odpowiedział, że jak mu prześlę to on będzie miał inny kodzik :D

Scam. Jak mu prześlesz to w odpowiedzi to on może to akceptować ze swojego maila (gg volvo). Wyślij jakiemuś typowi skrzynkę za 3 centy i mu to w odpowiedzi na maila wyślij :D

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...