Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się zalogować do gry

MAT0x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą odpaliłem skilla, i wyskoczyło okno logowania, troche mnie to zdziwiło, bo automatycznie się zawsze logowało, natomiast po wpisaniu emailu i hasła, jest napisane : błąd autoryzacji , logowanie nie powiodło się, no i nie jestem w stanie się zalogować

Opublikowano

zle wpisales haslo lub mail... co za myslenie

wiem, że ostatnio jest moda na udupianie mnie, ale nie wpisałem źle hasła ani maila, w sumie to ogólnie jest dziwne że nagle wyskakuje mi okno logowania mimo że automatycznie mam że się loguje .. próbowałem już wszystkiego, i mimo że wiem jakie mam hasło to nie wchodzi

Opublikowano

Mam podobny problem. Wpisuje poprawie email i haslo a nie moge wejsc do gry. Pokazuje mi jakbym caly czas byl w trakcie logowania, laduje sie i laduje i nic poza tym. 

Opublikowano

Masz na Steam czy Gameforge?

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

1. Sprawdz czy nie masz caps locka włączonego.

2. Zaloguj się na stronie skilla, jeśli ci się nie uda to najprawdopodobniej "pochwaliłeś się" danymi i nie masz już konta. (Jesli sie zalogujesz idz do pkt. 3)

3. Zgłoś to w supporcie. (W przypadku kradzieży też).

Opublikowano

Masz na Steam czy Gameforge?

Steam

1. Sprawdz czy nie masz caps locka włączonego.

2. Zaloguj się na stronie skilla, jeśli ci się nie uda to najprawdopodobniej "pochwaliłeś się" danymi i nie masz już konta. (Jesli sie zalogujesz idz do pkt. 3)

3. Zgłoś to w supporcie. (W przypadku kradzieży też).

Nie wchodzi na stronie skilla, nigdzie nie mówiłem o tym że mam konto w skillu, nie wspominając już o tym by sie danymi chwalić

Opublikowano

MATOx2 - skoro masz grę na Steamie to musisz mieć włączonego tego steama, nie wyłączać go nigdzie w procesach, nie może być w trybie offline. I POWINIENEŚ O TYM NAPISAĆ W PIERWSZYM POŚCIE!!!

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

MATOx2 - skoro masz grę na Steamie to musisz mieć włączonego tego steama, nie wyłączać go nigdzie w procesach, nie może być w trybie offline. I POWINIENEŚ O TYM NAPISAĆ W PIERWSZYM POŚCIE!!!

Nie wiem właściwie co się stało, ale dzisiaj odpalam gre, i działa normalnie bez logowania , natomiast wczoraj prosiło i nie mogłem się zalogować, a z tym Steamem to o co chodzi ? nie wyłączam, jest u mnie od włączenia komputera do wyłączenia

Opublikowano

Nie odpowiem dokładnie Ci na twoje pytanie, ale czytając komentarze jest chyba tak, że jeżeli masz konto na steam to nie możesz się zalogować na game forge live i tak samo odwrotnie masz konto na game forge to nie możesz na steam zalogować musisz zrobić nowe konto.

Dokładnie tak :) Jak odpalasz gre przez steam to steam musi być także online podam Ci przykład z cs go jak chcesz wyłączyć steam to cs też musisz wyłączyć i jak wyłączysz steam to cs go nie pograsz.

Sory, że tak chaotycznie wytłumaczyłem

Opublikowano

Sciagnalem gre przez steama i podmienilem niektore pliki z GM i dziala. Musze teraz tylko odpalac gre przez DFUBG (z gameforge) jako administrator i wszystko smiga.

Opublikowano

No to wyślij przypomnienie hasła ;o Co za problem ;o Ale ze Steam? Lepszy jest na GM :D

A jaka jest różnica między GM a Steam ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...