Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal - ominięcie podawania numeru karty.

JasnyY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem gdzie to napisać wiec pisze tu jak to nie pasuje ten temat tu proszę go przenieść w odpowiednie miejsce i nie dawać pkt.
A wiec mam problem chce kupić np suba na twitch lecz mam taki problem muszę podać kartę kredytowa a nie chce jej podawać bo nie mam. Jak ja mam to zrobić żeby ominąć to ?

Opublikowano

w temacie masz naisane paypal a w poscie piszesz o karcie kredytowej, zadnego ladu...

zobacz czy twich obsluguje inne platnosci nie tylko karta kredytowa, na paypalu bez pelnej aktywacji konta (bez podawania danych karty kredytowej) mozesz wykonywac przelewy pieniedzy (poprzez email albo platnosc dedykowana)

Opublikowano

w temacie masz naisane paypal a w poscie piszesz o karcie kredytowej, zadnego ladu...

zobacz czy twich obsluguje inne platnosci nie tylko karta kredytowa, na paypalu bez pelnej aktywacji konta (bez podawania danych karty kredytowej) mozesz wykonywac przelewy pieniedzy (poprzez email albo platnosc dedykowana)

Tak tylko ze jak zrobię taki przelew to np nie da suba czy coś wiec pozdro dla cb nie ogarze :)

Opublikowano

Witam nie wiem gdzie to napisać wiec pisze tu jak to nie pasuje ten temat tu proszę go przenieść w odpowiednie miejsce i nie dawać pkt.

A wiec mam problem chce kupić np suba na twitch lecz mam taki problem muszę podać kartę kredytowa a nie chce jej podawać bo nie mam. Jak ja mam to zrobić żeby ominąć to ?

Ile ty masz lat że nie masz karty płatniczej (karte debetową też można podpiąć pod PP). Możesz też dokonać weryfikacji za pomocą konta bankowego i w ten sposób zasilać rachunek.

Opublikowano

Ile ty masz lat że nie masz karty płatniczej (karte debetową też można podpiąć pod PP). Możesz też dokonać weryfikacji za pomocą konta bankowego i w ten sposób zasilać rachunek.

18 konto mam w takim banku ze no coment no ale ok karty nie mam bo mi nie potrzebna hello.

Może masz za mało pieniędzy na koncie Paypal, dlatego wyskakuje ta informacja.

Dobry pomysł zobaczę 

Opublikowano

18 konto mam w takim banku ze no coment no ale ok karty nie mam bo mi nie potrzebna hello.

Dobry pomysł zobaczę 

To sobie zamów bo jak widać jednak jest ci potrzebna. Szczególnie że w większości banków kartę masz za darmo. A skoro jesteś pełnoletni to co za problem iść otworzyć konto w normalnym banku jeśli obecny masz zjebany?

Opublikowano

To sobie zamów bo jak widać jednak jest ci potrzebna. Szczególnie że w większości banków kartę masz za darmo. A skoro jesteś pełnoletni to co za problem iść otworzyć konto w normalnym banku jeśli obecny masz zjebany?

Mam ten to mam ten na 2 nie bede płacił po 200 zł tu i tu wiec kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...