Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Odbanowac Konto !

iwo oswp

CZYM LUBISZ GRAC  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZYM LUBISZ GRAC

• WOJ
      26
    • SURA
      12
    • NINJA
      7
    • SZAMAN
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak używałeś hacków.botów,fishbotów to nie ma szans na odblokowanie. Jak był to ban za wulgi albo coś innego to próbuj na

/http://support.metin2.pl/index.php?page=support&m=1&action=next

y5r5.png

Specjalista
Opublikowano

od wszystkiego możesz się odwołać. ;] mówisz np. że ktoś Ci się włamał na konto i to nie twoja wina tylko zabezpieczeń ;D u mnie zawsze przechodzi ;p

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@UP

A mnie olewają, głośno było o tym kiedyś na board, że ktoś jak się włamał na konto, bluźnił na swoje drugie konto i zrobiłem kilka screanów, potem wysyłając co jakiś czas zrobił gościowi perma i go nie odbanowali.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

up nie prawda za fb mam na stałe a małę pytanko bo mam w tej chwili jeszcze za reklamowanie stron yanghack itp więc wymyślcie jakąś dobrą historyjkę

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

up nie prawda za fb mam na stałe a małę pytanko bo mam w tej chwili jeszcze za reklamowanie stron yanghack itp więc wymyślcie jakąś dobrą historyjkę

To wymyślcie mi jakąś dobrą historię żeby odbanowali mi sure 77 za bug z e-mail-em...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

up nie prawda za fb mam na stałe...

Masz pecha i tyle... ja mam do 21 lutego 2028 za fb ... Chwilkę sobie jeszcze poczekam xD

Opublikowano

powiedz że chciałeś ją sprzedać to była twoja sura i koleś wykorzystał buga na maila :)

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Opublikowano

powiedz że chciałeś ją sprzedać to była twoja sura i koleś wykorzystał buga na maila :)

No Nie wiem spróbuje ale nie wiem czy to wyjdzie...

Pproszę o kolejne pomysły i co mam zrobić jak nie znam nicku gm który założył blokade.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...