Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloGówno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wyraże swoją krótką opinie o tym programie ;) Evade- Ssie i nie unika połowy skillshotów. Comba- Wykonywane są wolne. Lasthity- Połowe traci. Lepiej kupić sobie za 50zł L# niż grać na tym gównie

Opublikowano

Hmm bardzo dziwne, bo u mnie lepiej lasthituje niż na l#, w combo nie widzę różnicy :) Tylko co do jednego się zgodzę, że evade ssie, a tak poza tym to dobre jest elobuddy :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Akurat CS'y są z*******e, więc pierdolisz. Ale Evade jebie spleśniałym gównem Jodusa, albo nie uniknie skillshota, albo sie w niego wpierdoli jak c**j murzyna w dupe Swedena. I z jakiegoś skurwiałego powodu, 75% skryptów jest outdated po patchu. Jakos na sharpie może z 10% skryptów sie nie dało używać po patchu, a tu masakra, zanim autor nie da update.

Opublikowano

Wszystko jest aktualne, EzEvade działa jak evadee na L$

Dokładnie jak kolega napisał, nie używajcie Evade+ i Evadee.

giphy.gif

Opublikowano

Dzisiaj wyraże swoją krótką opinie o tym programie ;) Evade- Ssie i nie unika połowy skillshotów. Comba- Wykonywane są wolne. Lasthity- Połowe traci. Lepiej kupić sobie za 50zł L# niż grać na tym gównie

Jesteś nierozumnym idiotą? EloBuddy niedawno powstało, więc wiadomo że są niedociągnięcia...

Opublikowano

Daj im troszkę czasu :) Wiadomo na początku może być parę wad dla mnie akurat EB jest bardzo dobrym programem ;) Według mnie prędzej można wyłapać bana za L# niż EB

Opublikowano

Daj im troszkę czasu :) Wiadomo na początku może być parę wad dla mnie akurat EB jest bardzo dobrym programem ;) Według mnie prędzej można wyłapać bana za L# niż EB

Słuchaj mnie przedmówco jak dla mnie działa dobrze skrypty nie sa wcale wolne bo szybko kastuje program. 

Tylko narazie są problemy z osobami które mają internet  z orange neostrady dawnej tp noi lagi sa jak kosmos.

Opublikowano

ech widze ze meczyki przegrywasz ;] przypominam ze EB to wersja beta...a dodatkowo jak chcesz na L$ zaplacic te 50zl to idz i przypominam ze L$ jest bardziej wykrywalne ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

ech widze ze meczyki przegrywasz ;] przypominam ze EB to wersja beta...a dodatkowo jak chcesz na L$ zaplacic te 50zl to idz i przypominam ze L$ jest bardziej wykrywalne ;}

Otóż EB, L# i BoL nie są wykrywalne, gdyby takie były, to leciały by bany. Bany lecą jedynie za evadee i baseult :) I to tylko wtedy gdy ktoś lata wszystko na full.

Opublikowano

Pograłem 5 meczy z ciekawości,  normalnie używam l$, csy jak najbardziej na +, jedynie brak płynności w tym wszystkim :/ zapewne przyjdzie to z czasem.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Pograłem 5 meczy z ciekawości,  normalnie używam l$, csy jak najbardziej na +, jedynie brak płynności w tym wszystkim :/ zapewne przyjdzie to z czasem.

Również to zauważyłem, brak płynności. No ale mam nadzieje, że przyjdzie z czasem :)

Opublikowano

Proponuję włączyć grę przełączyć QWER na klawisze jakie ci odpowiadają. Samodzielnie unikać czarów, i trafiać perfekcyjnie.

Jak masz siano idź i wydaj te 50zł xD Kto ci broni? Dawno tu nie grał. Ale tak patrzę to hehehe. Ludzie, jak coś jest za darmo, to nie może być profesjonalnie, perfekcyjnie, wzorowo na złoto-diamentowy medal dopracowane :D 

Ale ludzie nie docenią nic, co mają. NIC. 

Wpadam tu bo widzę ktoś Gównem smaruje. Ja się pytam, po co smaruje? xDD Wszystko jest okej!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...