Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dziwna historia, bo zainstalowałem od nowa system, oraz wszelkie nie zbędne sterowniki i programy.

O komputer dbam tzn ze cckleaner codziennie, defregmentacja, gry uruchamian z gamebosterem, nie instaluje zbednych smieci z nieznanych zrodel, zawsze aktualne sterowniki itd itp, skanuje antywirusem...

w cs pelna optymalizacja czyli opcje uruchamiania wylaczony interfejs steam w grze wszystko na LOV rozdzielczosc 800x600  w panelu sterowania nvidia rowniez wszystko pod wysoką wydajnosc... tak zeby to dzialalo...

wczesniej wlasnie tak mialem do 80 fps... w chwili obecnej czy mam rozdzielczosc 800x600    lov czy hight bez znaczenia, rozdzielczosc 1280 na 800 llub wiecej 

FPS mam w granicach 20-30 w porywach do 50 ale to ułamek sekundy... moje pytanie

Co moglo sie stać że przestało mi to płynnie działać ??

Procesor: Intel Core Duo 2 5200 @ 2.50 Ghz

Płyta: Gigabyte 945PL-S3 socket 775

Ram 1 kość 2GB DDR 2 (kingston)

Grafika GeForce GT 430 1gb

Wczesniej było wszystko ok, a przecież dbam, uważam i nic nie zrobiłem aby coś popsuć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...