Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egpu zestaw

Gość Marceli99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Skladam obecnie egpu i potrzebuje do niego czesci, konkretniej obudowy, zasilacza i oczywiscie grafiki. Budzet 700 do max 1000 pln. Calosc bedzie podpieta przez thunderbolta magistrala PCI Express 2.0 x4 czesci moga byc uzywane. Wazne aby w pelni wykorzystac potencjal thunderbolta i wbudowanego procesora i7 3.1GHz niskonapieciowy chyba 5650u.

Opublikowano

Do czego będziesz używać tej karty ? 

Głównie do gier. Szukałem bardzo mobilnego sprzętu, jednak coś za coś. Mega mocny, mega mały, mega ładny, ale bez dedykowanej karty graficznej. Co prawda HD 6000 jest bardzo mocną integrą to jednak dużo jej brakuję. Myślałem żeby kupić jakąś małą używaną obudowę na allegro. Zasilacz widziałem 750w używany na allegro (12v = 747w), a reszta na grafikę. Nie wiem w jakiego gtxa się pchać, bo to specyficzny sprzęt. Stwierdzenie co za dużo to nie zdrowo nabiera sensu, ale powiem szczerze, że myślałem o nowym gtx750 ti.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...