Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HyperX Cloud

Oski0202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak mam watpliwosci to pytam, zawsze druga osoba moze cos wniesc do tematu, tak wiec:

1. Czy http://www.morele.net/sluchawki-hyperx-hx-cloud-black-khx-h3cl-wr-636654/maja lepszy mikrofon niz zalman zm mic1? Na yt ciezko mi to troche stwierdzic, wypowiedzcie sie, ludzie testuja to na roznych sprzetach i chce wiedziec. 

2. Czy sa jakies sluchawki, ktore lepiej kupic zamiast nich do 300zl (albo duzo taniej, czemu nie :) smialo pisac) oczywiscie do cs, a z muzyki to rap. 

3. Czym sie roznia od blizniaczych ich qpadow? Slyszalem, ze wyposazeniem, czym dokladnie? 

Pozdro. ;)

EDIT: beda wpiete do plyty z sygnatury lub xonara DG (glownie dla jakosci mikrofonu)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

1. Moim zdaniem lepsza jakość jest trochę na cloudach

2. Z mikrofonem nie ma

3. Przy zakupie cloudów dostajesz skórzane i welurowe pady, a jak z qpadami to nie wiem.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...