Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][CS:GO] Szybki Boosting 100% Gwarancja!

Bulgarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: CS:GO Boosting, najszybszy na rynku!
Metoda kontaktu: GG: 19422596 lub PW
Opis rzeczy: Mam do zaoferowania jedyny i unikalny boosting 100% wygranych meczy i wszystko legalnie! Nasi klienci wbijają range co maximum 4 winy (1 win to maxymalnie 10minut!) co pozwala nam na naszybszy boosting na rynku. Nie wierzysz? Dogadaj się z nami i kup jednego próbnego wina! Gwarantujemy 100% satysfakcję z gry i przyjemność wbijania rangi razem z nami.

Oczekiwana/oferowana cena:

M0HdL2F.png Wszystkie Rangi Gold = 7€ za range.

HiqgHkb.png MG do DMG = 8€ za range.

cLZsPVe.png Orzelek do Supreme = 10€ za range.

qSzAMdp.png Supreme do Globala = 12€ za range.

Istnieją dwie możliwości zapłaty za nasze usługi:

M0Zgfbx.png  ecV9MAU.png

W przypadku płatności skinami należy doliczyć 4 euro do każdej oferty!

Dla osób które zdecydują się kupić kilka rang oferujemy atrakcyjne zniżki!

Zdjęcia/inne informacje:

qNnOar0.png

Opublikowano

Polecam! Pierwszy raz brałem udział w tego typu boostingu. Wszystkie mecze wygrane, za tą cenę nigdzie indziej nikt wam nie zapewni tego typu wbijania rangi. Miałem 2x AK teraz Globalną Elite. Cały boosting trwał maxymalnie 2 godziny (Były przerwy na jedzonko xD) z czego mecze wygrywałem w 10 minut. Dostałem też ładną zniżkę z ceny dlatego, że brałem od razu pełny pakiet. 

Jak najbardziej godne polecenia!

W tym boostingu nie było żadnych wspomagaczy, oni używają ciekawej metody która pozwala wygrywać mecze w 100% ;)

Opublikowano

Cena dość wysoka, inny w tym dziale oferują po 2,3 Euro.

Czego tak drogo?

U nas 1 win to jak 3 na normalnym boostingu. Ze względu na metodę z której korzystamy :)

Proponuję zakup 1 win a sam się przekonasz dlaczego tak drogo :)

Opublikowano

Polecam! Pierwszy raz brałem udział w tego typu boostingu. Wszystkie mecze wygrane, za tą cenę nigdzie indziej nikt wam nie zapewni tego typu wbijania rangi. Miałem 2x AK teraz Globalną Elite. Cały boosting trwał maxymalnie 2 godziny (Były przerwy na jedzonko xD) z czego mecze wygrywałem w 10 minut. Dostałem też ładną zniżkę z ceny dlatego, że brałem od razu pełny pakiet. 

Jak najbardziej godne polecenia!

W tym boostingu nie było żadnych wspomagaczy, oni używają ciekawej metody która pozwala wygrywać mecze w 100% ;)

5 rang w 2godziny hahaha leżę i płaczę ze śmiechu, mecz nie może trwać mniej niż 20minut więc nie jest to realne, że wygrywał w 10 !

Po za tym nie wbije się w ciągu nawet i 20 meczy wygranych pod rząd z 2xAK do globala.

U nas 1 win to jak 3 na normalnym boostingu. Ze względu na metodę z której korzystamy :)

Proponuję zakup 1 win a sam się przekonasz dlaczego tak drogo :)

Ciekawe, system rang hackujecie ? Proszę o link do waszych prywatnych kont + odpowiedź jaką rangę macie + filmy z meczów, w których boostowaliście.

@top

To jest oczywisty SCAME, proszę o dowód, że te mecze trwają 10 minut :)

Opublikowano

Po pierwsze nie dam ci filmu z meczu ponieważ nie chcemy zdradzać naszej metody publicznie.

Mogę ci ewentualnie wysłać demko 2 przykładowych meczy na pw i jak je obejrzysz to wtedy zmienisz zdanie odnoścnie wszystkiego co napisałeś.

Demko masz na pw i jak tylko obejrzysz to jako moderator proszę ciebie po obejrzeniu tych demek o potwierdzenie tutaj że to jest prawdziwe a nie scam.

A tutaj jeszcze dam zdjęcia z 2 ostatnich meczy granych naszą metodą. Jest tam również czas trwania meczu:

QeGzmJC.png

Opublikowano

5 rang w 2godziny hahaha leżę i płaczę ze śmiechu, mecz nie może trwać mniej niż 20minut więc nie jest to realne, że wygrywał w 10 !

Po za tym nie wbije się w ciągu nawet i 20 meczy wygranych pod rząd z 2xAK do globala.

Ciekawe, system rang hackujecie ? Proszę o link do waszych prywatnych kont + odpowiedź jaką rangę macie + filmy z meczów, w których boostowaliście.

@top

To jest oczywisty SCAME, proszę o dowód, że te mecze trwają 10 minut :)

Jest to bardziej zorganizowany boosting, po sprawdzeniu uważam, że jest to najlepsza metoda i nigdzie indziej jej nie spotkacie.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca.
Archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...