Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Elobuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest aktualnie darmowy i z tego co mi wiadomo nie poleciały jeszcze bany za cokolwiek innego jak exploity. Evade jest, ale podobnie jak większość skryptów jeszcze strasznie niedopracowana, podług tego co oferuje np. BoL czy L#, niemniej jednak projekt dosyć fajnie się rozwija i niedługo powinien dogonić wymienione wyżej programy ;) 

Opublikowano

Jest aktualnie darmowy i z tego co mi wiadomo nie poleciały jeszcze bany za cokolwiek innego jak exploity. Evade jest, ale podobnie jak większość skryptów jeszcze strasznie niedopracowana, podług tego co oferuje np. BoL czy L#, niemniej jednak projekt dosyć fajnie się rozwija i niedługo powinien dogonić wymienione wyżej programy ;)

Kolega ma racje i mozna dodac jeszcze ze hellsing wie czego brakuje w L$ i Bolu i pewnie ten projekt bedzie narazie spoko ale przypomniec mozna ze to wersja beta wiec moze pozniej tez pojawic opłaty za to a w sprawie banow to narazie brak wiec

L$ czeste bany

Bol raz na jakis czas

elobudy brak (projekt narazie dobrze rozwija sie i nie wrzuca sie w oczy jak pozostale )(jak skonczy sie wersja beta to mozliwe ze bedzie platny ale warto bedzie wydac na ten program ...)

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

a wam to działa czy nie

skad mamy wiedziec ;] ? ja nie sprawdzam tego ;]

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

EB działał i działa normalnie .. Tylko po patchu 5.20 zaczęły się u mnie problemy z przeładowywaniem skryptów w grze trwającej dlużej niż 30 min , poza tym wszystko gra jak powinno .

Opublikowano

EB działał i działa normalnie .. Tylko po patchu 5.20 zaczęły się u mnie problemy z przeładowywaniem skryptów w grze trwającej dlużej niż 30 min , poza tym wszystko gra jak powinno .

Działa wszystko normalnie .. pewnie jakis blad masz po wlanej stronie ...%appdata% usun folder i sciagnij wszystko od nowa i bedzie normalnie dzialalo po prostu cos zle sciagnelo ci sie i tak sie dzieje ...

za Evade , BaseUlt beda leciec bany?

Zawsze jest szansa na bana nawet za wlaczonego elobudy.. ale jak narazie elbudy jest niewykrywalne a do tego czy za evade dostaniesz bana czy nie to roznie jest zalezy czy dostaniesz duzo reportow i czy bedzie widoczne twoje uniki ... za baselult mniejsza szansa jest ale zawsze jest szansa na bana ;] Ja osobiscie uzywam evadeplus i do jakies postaci aaa i activatorbuddy jeszcze mam wlaczony ;]

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Działa wszystko normalnie .. pewnie jakis blad masz po wlanej stronie ...%appdata% usun folder i sciagnij wszystko od nowa i bedzie normalnie dzialalo po prostu cos zle sciagnelo ci sie i tak sie dzieje ...

Zawsze jest szansa na bana nawet za wlaczonego elobudy.. ale jak narazie elbudy jest niewykrywalne a do tego czy za evade dostaniesz bana czy nie to roznie jest zalezy czy dostaniesz duzo reportow i czy bedzie widoczne twoje uniki ... za baselult mniejsza szansa jest ale zawsze jest szansa na bana ;] Ja osobiscie uzywam evadeplus i do jakies postaci aaa i activatorbuddy jeszcze mam wlaczony ;]

activatorbuddy do czego sluzy?

"aaa" skrypt do danej postaci?

Opublikowano

@arti099

ActivatorBuddy-jak nazwa wskazuje do aktywonia czegos w skrocie to jest addon ktory automatycznie uzywa za nas

• Exhaust
  • Smite (na potwory w jungli i na bohaterow jak gangujesz mida topa czy bota albo jak jungli musisz wywalczcyc sobie reda z innym junglerem.)
  • Itemkow typu Hydra itd..(wszystkie ofensywne itemki)
  • Ignite
  • Heal

Link:https://www.elobuddy.net/topic/1309-activatorbuddy/

aaa-to nic xD poprostu przypomnialo mi sie o activatorbuddy i zapomnialem skasowac ;]

ps.

sorki ze spozniony troche ale brak czasu ;]

@Edit

cos mi sie popsulo i musialem poprawic ...

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

@arti099

ActivatorBuddy-jak nazwa wskazuje do aktywonia czegos w skrocie to jest addon ktory automatycznie uzywa za nas

• Exhaust
  • Smite (na potwory w jungli i na bohaterow jak gangujesz mida topa czy bota albo jak jungli musisz wywalczcyc sobie reda z innym junglerem.)
  • Itemkow typu Hydra itd..(wszystkie ofensywne itemki)
  • Ignite
  • Heal

Link:https://www.elobuddy.net/topic/1309-activatorbuddy/

aaa-to nic xD poprostu przypomnialo mi sie o activatorbuddy i zapomnialem skasowac ;]

ps.

sorki ze spozniony troche ale brak czasu ;]

@Edit

cos mi sie popsulo i musialem poprawic ...

aaa dzieki :) to lece dalej ogarniac program :D

Opublikowano

a działa wam ten zoomhack? bo mi coś nie bałdzo...

Chyba odpowiedzi nie dostaniesz tak szybko wiec powiem ci ;F ostatnio ktos sie pytal ale odpowiedziaem nie wiemy ale po ostatniej rozmowie zdecydowalem sprawdzic na smurfowym koncie i sie okazalo ze na pol pol bo wywala mi lola moze u kazdego jest innaczej ale to lezy wina po EB napisz na forum to szybka odpowiedz bedzie i dokladniejsza od mojej ...(nie promuje strone eb .. tylko wiecej osob tam jest z wiedza na temat EB...)

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...