-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Mistrzu922
Mistrzu922
Witam,
Podczas logowania na moje glowne konto(jedyny administrator)wyswietla mi sie komunikat:
Die Anmeldung des Dienstes "Benutzerprofildinest" ist fehlgeschlagen.Die Anmeldung des Dienstes "Benutzerprofildinest" ist fehlgeschlagen. Das Benutzerprofil kann nicht geladen werdenDas Benutzerprofil kann nicht geladen werden.
(Niemiecki system Windows 7 Home Premium)
Po Polsku:Logowanie usługi profilów użytkowników nie powiodło się. Nie można załadować profilu użytkownika.
Chodzi mi o to jak wejsc w przywracanie systemu z poziomu biosu(czy cos w tym stylu
),poniewaz gdy chce wlaczyc z poziomu systemu(konto bez administratora)wywala mi taki komunikat:
"C:\Windows\system32\rstrui.exe"konnte nicht gefunden werden.Stellen Sie sicher,dass Sie den Namen richtig eingegeben haben und wiederholen Sie den Vorgang.
Gdy chce wejsc w konto np:by dac uprawnienia administratora,wpisuje haslo do admina,lecz nic sie nie dzieje.
Prosze o pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.