Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mrufkoporadniki - Unity3d

mrufkojat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Z racji tego że komuś sie nie z podobało to co robiłem to z robie inaczej.

Tu taj będe dawać filmy o unity. Czekam na od powiedź moderatora Tjesto co przy czyniło się do zamknięcia po przedniego tematu. Nie było tam nic niezgodnego z regulaminem.

Jeżeli ma na tyle od wagi to niech da znać. Wiele osób darzyło mnie sympatią i wiele osób było wdzięcznych za to co dla nich robie. Ale widze że nie wszystkim sie podoba to że ktoś może wiedzieć coś więcej niż o ni. Wiele od powiedzi nawet nie dostało ostrzeżenia a były nie natemat.

Część I: Szybka gra

Część II: w zorzec projektowy singleton

Opublikowano

Niestety moja przygoda z programowaniem skończyła się z zainstalowaniem Chrome na Ubuntu, więc żeby złapać żart na 100% może mi ktoś powiedzieć, jaki poziom programowania jest w drugim filmie?

Łapka w górę i liczę na rewanżyk.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Cześć,

W drugim filmie jest po ziom mniejwięcej 4/10 jeśli chodzi o trudność. Nie stety moderator da lej nie ma natyle odwagi żeby napisać coś więcej niż xddd.

Opublikowano

UFfff. Uśmiałem się też przy drugim filmiku. Jest to jeden z lepszych kabaretów jakie ostatnio widziałem, nawet podesłałem linki kumplom (podobno dostałeś suba od nich) :)

Co do samego filmiku wiki lepiej tłumaczy ten wzorzec. Styl pisania ciągle irytuje. 

Mam wrażenie, że faktycznie potrafisz coś wykonać w unity i masz jakąś wiedzę z zakresu programowania, jednak albo całkowicie nie potrafisz przekazywać wiedzy, albo jesteś trollem tak jak napisał to Tiesto. Za trollem przemawia to, że przez pół filmu odgryzasz się za komentarze tu pozostawione... albo przemawia to za niedowartościowaniem? 

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Cześć,

Teraz będzie więcej filmów. Bo nie którzy nie lubią jak pisze. A czasami ktoś nierozumie tekstu i po trzebuje lektora i w tedy nagrywam przy okazji swoją od powiedź. Staram się jaknajmniej pisać.

Opublikowano

Dzięki, teraz będę mógł napisać swojego word of warkraft :)))) W szkole po pszyrce mamy dodatkowe lekcje informatyki i tam się htmla uczymy i umiem już programować, a teraz dzięki temu poradnikowi zrobię to jeszcze szybciej :) Super, łapka w gurę i do ulubionych.

//poziom heheszków na forumku coś spada, kiedyś były lepsze trolle

(chociąz z drugiego filmu hehełem mocno, szanuję xD)

coby jakiś nazi-mod nie wpadł:

Poradnik nie jest dobrze przemyślany, jakoś wykonania pozostawia wiele do życzenia, wartość merytoryczna materiału jest ujemna

Opublikowano

niestety mrufkojad dostał perm bana za mutlikonto, którym sam całował się... po buzi

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...