Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeferSRO Nefertity Online | 110~11D | New Features | Balanced | ∞ LongTerm

Alger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam bardzo mało ludzi , nic specjalnego się nie dzieje . Tylko expisz expisz expisz.. ani z nikim na fgw , fw bo kazdy bot 24/7 .. dla mnie bezsensu i czekajmy na coślepszego .

350+

hahahah 350 + dobre żarty chyba 50 + max 140 xD

Opublikowano

Nie polecam bardzo mało ludzi , nic specjalnego się nie dzieje . Tylko expisz expisz expisz.. ani z nikim na fgw , fw bo kazdy bot 24/7 .. dla mnie bezsensu i czekajmy na coślepszego .

hahahah 350 + dobre żarty chyba 50 + max 140 xD

you can see write chat console .online

New Update # Yeni Uptade!

1) PvP & Event arena has been Added(You can teleport from Jangan)

2) Zerk scroll has been deleted on NPC

3) Arena coin drops has been added to 'Holy Water Temple'For each unique (5~20x %100)

4) Unique rank has been added to website soon!

5) Amalrun(Angel Devil Sprit(S) Has been added to 'Market'

6) New event Uniques has been added.

7) New avatars will be available on İtem mall Soon!

1) Premium & Devil WTT Coupons has been added to market to avoid scam! (When you have that coupon just text gm in game and u can wtt)

2) New unique spawns added you can see in the picture.

3) Arena coin drops are incrased! In holy water it will give like 50~100 for 1 enter!

4) Alexandria North floors are changed!

5) Small bug fixes

6 ) Auto Event system activated!

7) Devil elixir & Zerk Potion Has been added to all uniques

Opublikowano

i po co zakladac nowa gildie? ja juz bylem w dwóch, na początku zawsze wszyscy online, za parę dni tylko bylem ja sam. Pozniej przyjęto mnie do nowej gildi w ktorej mieli byc sami  aktywni gracze - owszem pierwsze pare dni wszyscy ON , teraz wchodzę i jestem sam. Sądzę ze tu będzie tak samo. Serwer fajny, ale malo ludzi no i max lvl. wbija się w max dzień co jest trochę bez sensu, bo mam juz wszystkie buildy CHN charów i nie mam co robić. Dobry serw by zabic nude. Przechodzę na ZSZC. Tam tylko rasa china i max lvl bije się dosyć sporo czasu, gra nie jest taka latwa jak tu bo trzeba farmic, zbierac golda i itemy by przetrwać. Pozdro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...