Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DH 2015 drop

Iverse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy wiemy zbliża się DreamHack 2015, i mam do was pytanie odnośnie dropu.
jak mam 2 steamy z CSGO, i dwa są połączone z osobnymi twitch kontami, to gdy będę oglądał na x2 twtichu dajmy np dwie przeglądarki dwa inne konta zalogowane to moje szanse na drop sa większe? Czy będzie to tylko działało na jedno konto?

Opublikowano

Mam dodatkowe pytanie.

Jeśli mam zablokowany rynek steam to będą dropić mi skrzynki i na jakim kanale trzeba oglądać?

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Mam dodatkowe pytanie.

Jeśli mam zablokowany rynek steam to będą dropić mi skrzynki i na jakim kanale trzeba oglądać?

na oficjalnych kanałach,  u Izaka będziesz mógł oglądać ponieważ bedzie jako oficjalny komentator :P

Jeżeli 2 konta z 2 różnych urządzeń to masz większą szanse.

Jeżeli 1 konto z 2 różnych urządzeń/przeglądarek to nic nie zmienia.

dzięki :) 2 z 2 różnych

Opublikowano

A jeśli mam zablokowany rynek steam dostanę skrzynki czy nie?

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Takie pytanie, żeby nie zakładać drugiego tematu

Jak mam 2 konta steam i 2 komputery, i oglądając w grze i na twitchu na tych dwóch kompach coś zmieni? Czy wystarczy po prostu na kompie mieć cs go odpalone i będą dropić?

76561197963952284.png

Opublikowano

Ja jeszcze mam dodatkowe pytanie. 

Trzeba zakupić jakąś naklejkę aby wypadał drop skrzynek czy normalnie ogląda się mecze?

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Ja jeszcze mam dodatkowe pytanie. 

Trzeba zakupić jakąś naklejkę aby wypadał drop skrzynek czy normalnie ogląda się mecze?

Nic nie musisz kupować, wystarczy odpalić streama i mieć gdzieś na innej karcie, a w tym czasie możesz grać/robić coś innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...