Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WildStar - pytanie dot. Craft/TradeSkills

MrFremO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 10 lvl dostałem questa na wybranie tradeskilli...Wybrałem weaponsmitha i minera(Gram stalkerem), po czym dostałem questa na craft broni...Ale nie była to broń dla mnie..Był to miecz dla innej klasy...Zrobiłem go oddałem npctowi po czym wziąłem questy z tablicy obok a wyglądają one tak:

aAVZi39.jpgCzy ja zrobiłem coś nie tak? Czy mam wybrać inne tradeskille by móc robić noże dla Siebie i dostawać też takie questy na nie? Czy każda klasa niezaleznie od tego co wybierze też musi zrobić te miecze? Które tradeskille powinienem wybrać dla Stalkera?

Opublikowano

Przecież wszystko jest w porządku. Musisz scrafcić cały pierwszy rząd techów w swoim drzewku. Wybierz się do stołu craftującego, znajdź przepisy, zbierz materiały, zrób, oddaj questy. 

Tak, Novice Talons już musiałeś craftować i Novice Brands. Musisz więcej wycrafcić (w ramach misji). Jeżeli chcesz wycrafcić coś lepszego, musisz zacząć od podstaw.

W zależności od tradeskilli dostajesz inny wariant do roboty. Ja grając Relic Hunter+Technician muszę robić medipacki i inne ciekawe boostery. :)

Do 15 lvla nie dostaniesz nic oprócz tych trzech questów. Prawdopodobnie rozwój swojego craftingu zależy tylko od twojego zaangażowania.

Pomogłem? Polub mój post :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...