Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solid Skrypt

ganar24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to znaczy nie są najnowsze. ale jakaś paczka jest i się przyda 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

w skryptach moga znajdowac sie wpt ktore wysylaja danej osobie eq i kase

to nie są moje skrypty tylko paczka zebrana z solidskrypt to są jego skrypty 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

to są jego skrypty tylko uzytkownicy z pandorium je ukradli wiec; d wszystkiego mozna sie spodziewać. Mojego kolege tak hackneli ze po prostu bot sobie chodzil a w nocy zrobil refila i wyslal wszystko komus tam.  wpt byly ukryte pod inna nazwa  i specjal arena byla dodana. 
I ooglnie ta paczka juz jest od pol roku wiec jeszcze bardziej niebezpiecznie ;p 
radze przed uzyciem tej paczki patrzec na wpt i labele i te areny i wgl obserwowac jak bot sie zachowuje jezeli nic nie robimy na kompie nawet nie ruszamy myszka

to nie są moje skrypty tylko paczka zebrana z solidskrypt to są jego skrypty 

+

Jeśli pomogłem zostaw  Lubie To

Opublikowano

to są jego skrypty tylko uzytkownicy z pandorium je ukradli wiec; d wszystkiego mozna sie spodziewać. Mojego kolege tak hackneli ze po prostu bot sobie chodzil a w nocy zrobil refila i wyslal wszystko komus tam. wpt byly ukryte pod inna nazwa i specjal arena byla dodana.

I ooglnie ta paczka juz jest od pol roku wiec jeszcze bardziej niebezpiecznie ;p

radze przed uzyciem tej paczki patrzec na wpt i labele i te areny i wgl obserwowac jak bot sie zachowuje jezeli nic nie robimy na kompie nawet nie ruszamy myszka

+

On ma zhashowane jakoś te skrypty wiec było by ciężko tam to dodać.

Ale masz rację, dużo ludzi wstawia takie coś i dla tego najlepiej robić samemu skrypty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...