Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie. Jak sprawuje się sura Wp na metkach 85 i 90?

Na którym lvl dam radę go ubic? Czy 10 k hp wystarczy? Jeśli chodzi o broń to posiadam bojowy +6 i fms +9 sr 10

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie. Jak sprawuje się sura Wp na metkach 85 i 90?

Na którym lvl dam radę go ubic? Czy 10 k hp wystarczy? Jeśli chodzi o broń to posiadam bojowy +6 i fms +9 sr 10

sura WP da sobie rade spokojnie 65lvl+ buff+ regeneracja hp lub absy do hp lub many

For_the_horde_by_czerew_by_Czerew.jpg
Opublikowano

sura WP da sobie rade spokojnie 65lvl+ buff+ regeneracja hp lub absy do hp lub many

Heh widac ze nigdy nie miales sury wp +65 :) nawet takie bony nic nie dzadza z respa metków mane stracisz w kilka sekund + hity po 600 od drzewek i konarów ktore atakuja z odleglosci ^^ dotego driady

buff musialby miec skile na P i +125 inta ja swoja sura defa bylo cos ok 700+ z buffem ledwo dawalem rade :/

Opublikowano

[quote name=maro xD' date='14 maj 2010 - 03:40 ' timestamp='1273844429' post='973351]

Heh widac ze nigdy nie miales sury wp +65 :) nawet takie bony nic nie dzadza z respa metków mane stracisz w kilka sekund + hity po 600 od drzewek i konarów ktore atakuja z odleglosci ^^ dotego driady

buff musialby miec skile na P i +125 inta ja swoja sura defa bylo cos ok 700+ z buffem ledwo dawalem rade :/

Eeee , widac ze ty mialeś 65 + wp :) , osobiscie mam 76 na kirian WP ostrze G zbroja g5 wir g , duchowa +9 wyzywka +8 lwia +9 bransa 2khp butki 1,5 naszyjnik 1.5 co daje razem 10700 hp i metek 85 bez buffa to dla mnie proscizna wiec prosze cie ... <def 711> bron Nimfa +7 kd +3 pod exp . a , i drzewka małe mi sciagaja po 100 a duze po 300 .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...