Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota z nodelay

Laudy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz taki prymitywny NoDelay

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<CheatTable CheatEngineTableVersion="18">
  <CheatEntries>
    <CheatEntry>
      <ID>1</ID>
      <Description>"pointerscan result"</Description>
      <LastState Value="0" Activated="1" RealAddress="07ECB8C0"/>
      <Color>80000008</Color>
      <VariableType>4 Bytes</VariableType>
      <Address>"nostalex.dat"+0040A3C4</Address>
      <Offsets>
        <Offset>60</Offset>
      </Offsets>
    </CheatEntry>
  </CheatEntries>
  <UserdefinedSymbols/>
</CheatTable>
notatnik i zapisz jako <nazwa_pliku>.ct
Opublikowano

Faktycznie zapomniałem, że używałem go 2 dni temu, mój błąd. Zawsze możesz odpalić packet loggera i wysyłać pakiety czynności, którą masz robić.

Opublikowano

Jutro dodam aktualną wersję RoNa. Tymczasem polecam edycje nev'a resource hackerem. Wystarczy zmienić wersje klienta i raczej powinno działać

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Jutro dodam aktualną wersję RoNa. Tymczasem polecam edycje nev'a resource hackerem. Wystarczy zmienić wersje klienta i raczej powinno działać

Zmieniałem tą wersje na aktualną ale nadal pisze abym pobrał nową wersje clienta, tak by tego postu nie było :p

30331_27_09_10_7_54_46.png

Opublikowano

@Kyosha

Otwórz plecak + mówie o Navanie, jak ty to napisałeś "neva"(bo chyba o to chodziło skoro o nim rozmawiamy(?))

przeczytaj sobie ciąg postów i pomyśl czego mógł dotyczyć Twój post kiedy dodałeś mój nick a nie zacytowałeś post. Ewidentnie z tematu nev'a zszedłem na RoNa..a Ty odniosłeś się po tej zmianie wątku. Tak więc przepraszam ale Twój post można było dwojako zrozumieć

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Tymczasem polecam edycje nev'a resource hackerem. Wystarczy zmienić wersje klienta i raczej powinno działać

W sumie tak, ale myślałem że chodzi ci o ten fragment, ale sam "Navan" działał raczej na zasadzie patternów, więc musiało się coś zmienić

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...