Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym o pomoc w mojej grze ''Xena - czy dasz radę?'' jestem właściwie na etapie pobrania silnika. Od czego mam zacząć? Dacie jakieś grafiki do gry? (wiecie, auto, broń, postacie, tylko, że pixelowe od widzenia od boku) Oraz, nie za bardzo ogarniam ten silnik, dopiero z nim zaczynam a na Youtube nie umiem znaleźć ŻADNEGO poradnika :/

Opublikowano

Jaki język?

Grafik możesz poszukać wpisując w google creative commons nazwa grafiki

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Język? Nie potrzebne. To jest coś w stylu MMF2

To creative commons nie działa bo przykładowo, jak piszę creative commons Tank to wyskakują czołgi, ale albo mają tło, albo to nie są czołgi.

Opublikowano

Nie lepiej skorzystać z jakiegoś popularniejszego silnika ?

Jak nie chcesz programować to jest MMF2 , TGF2 , Clickteam Fusion Developer gdzie masz więcej poradników .

Mimo wszystko polecam Unity jednak bez programowania zbyt wiele nie zdziałasz . 

Opublikowano

Nie lepiej skorzystać z jakiegoś popularniejszego silnika ?

Jak nie chcesz programować to jest MMF2 , TGF2 , Clickteam Fusion Developer gdzie masz więcej poradników .

Mimo wszystko polecam Unity jednak bez programowania zbyt wiele nie zdziałasz . 

To znajdz mi taki silnik na linuxie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...