Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łatwa gra

pmp#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

że ludzie grający dobrze mając 16/2 przegrywają rankedy bo mają idiotów w teamie i spadają do golda, a taki dekiel jebiący gre wygrywa i w platynie to ja już nie wierze w w ten system ligowy x.x

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

że ludzie grający dobrze mając 16/2 przegrywają rankedy bo mają idiotów w teamie i spadają do golda, a taki dekiel jebiący gre wygrywa i w platynie to ja już nie wierze w w ten system ligowy x.x

widocznie gra jest mu dana kappa  :v

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Sielu

Najwidoczniej takie przeznaczenie xD

Bo naprawdę znam ludzi którzy grają bardzo dobrze a dostają zazwyczaj ludzi że szkoda gadać i spadają przez to nie raz do golda silvera. A jak wiemy z Silvera wyjście to katorga :D

Opublikowano

Mialem przed sekunda gre w ktorej wlasnie powiedzialem i don't give a f**k about this game, zaczelem grac na odwal sie i zrobilem 0/12, potem mi sei zachcialo grac to poprawilem sie na 10/14/8 i zrobilem quadre c**j wie jak xD

http://prntscr.com/8tv7m7

i zaczelem tak grac tylko dlatego ze na innych kontach nie moglem nic wygrac od 10 gier nie ze swojej winy ;v

Hello there.

Opublikowano

To nie umieją grać jak spadają. xD

Opublikowano

rivenka może nie jego żywioł ale jak chłop na ryze wejdzie to zaora pole bitwy summoners rift jak ameryka hiroshime 

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To nie umieją grać jak spadają. xD

Okej, mając diament idź do brązu i zagraj grę. Mówił byś zupełnie inaczej :)

Bo nie taka prawda że każdy jest w takiej dywizji jak gra. Bo często trafiają się trole które feedują przeciwną drużynę. A w silverze itp bardzo często tak jest :D

Nawet jeśli ktoś bardzo dobrze gra, sam nie wygra gry. (No chyba że to kata a tam nie ma tanków lol)(albo BoL, ale mówimy o uczciwości)

Opublikowano

Okej, mając diament idź do brązu i zagraj grę. Mówił byś zupełnie inaczej :)

Bo nie taka prawda że każdy jest w takiej dywizji jak gra. Bo często trafiają się trole które feedują przeciwną drużynę. A w silverze itp bardzo często tak jest :D

Nawet jeśli ktoś bardzo dobrze gra, sam nie wygra gry. (No chyba że to kata a tam nie ma tanków lol)(albo BoL, ale mówimy o uczciwości)

No przeciez w brązie i silverze wygrywałem 4 na 5 gier(80%) na kolegi koncie, no to co Ty mi tu opowiadasz. xD

Opublikowano

Zarax przegrywał grając z bronzami ? ;x...

to nie wiem czy ty serio zasługujesz na tego djamonda :P

4/5 gier wygranych z bronzami będąc w diaxie ;x epicki wynik xD

a co do tematu też nie raz mi się coś takiego trafiło...

w sumie to tylko swój czas marnowałeś bo przeciwny team miał za ciebie tyle co za miniona :P

a gry 4v5 nie raz się wygrywało :D

Opublikowano

to ty chyba nie grałeś w brązie jeśli myślisz że tam jest tak łatwo :D

Z brązu ciężej wyjść niż z platyny :D

Opublikowano

to ty chyba nie grałeś w brązie jeśli myślisz że tam jest tak łatwo :D

Z brązu ciężej wyjść niż z platyny :D

Przecież w brązie się gierki robi 1v5 Soraką adc na midzie, w platynie jest najciężej bo w diamencie są sami Ci boosted gracze a w platynie są albo boosterzy albo Ci utalentowani.

@top

Gratuluje pimp za quality gierke, dobrze, że wykerowałeś tych słabych graczy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...