Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dzisiejsze Pro League można obejrzeć gdzieś w telewizji ?

MAT0x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL, kolego powiem tak, ciągle zadajesz jakieś tematy bezsensowne jak ten; Jak oglądać skilla w TV. Chłopie nie wiem czy to żart ale jak napisał @logout1234 w skilla grają tysiące a w cs go miliony.

Możesz obejrzeć streama na twitch.tv

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

LOL, kolego powiem tak, ciągle zadajesz jakieś tematy bezsensowne jak ten; Jak oglądać skilla w TV. Chłopie nie wiem czy to żart ale jak napisał @logout1234 w skilla grają tysiące a w cs go miliony.

Możesz obejrzeć streama na twitch.tv

zacznijmy może od tego, że jestem dalej początkującym graczem który poznaje tą grę, eventy z nią itp. Pytam się ponieważ nie wiem, ESL TV, pierwszy raz słyszę o stronie, jedyne co mi się skojarzyło to z kanałem telewizyjnym , i z cs:go które było transmitowane w polskiej telewizji. Myślałem że Skill również może być tak transmitowany, to że ty mówisz że zadaję bezsensowne tematy nie znaczy że są dla mnie bezsensowne, więc jeśli Ci przeszkadza że zadaję tu pytania, to nie odpowiadaj na nie. Owe forum to jedyne które znam zajmujące się skillem, gdzie mam się pytać jak nie tu ? 

Opublikowano

zacznijmy może od tego, że jestem dalej początkującym graczem który poznaje tą grę, eventy z nią itp. Pytam się ponieważ nie wiem, ESL TV, pierwszy raz słyszę o stronie, jedyne co mi się skojarzyło to z kanałem telewizyjnym , i z cs:go które było transmitowane w polskiej telewizji. Myślałem że Skill również może być tak transmitowany, to że ty mówisz że zadaję bezsensowne tematy nie znaczy że są dla mnie bezsensowne, więc jeśli Ci przeszkadza że zadaję tu pytania, to nie odpowiadaj na nie. Owe forum to jedyne które znam zajmujące się skillem, gdzie mam się pytać jak nie tu ? 

Oczywiście że możesz się pytać od tego jest forum -  natomiast tematy typu: Wasze ulubione mapy, wasze ulubione bronie są zbędne bo takich tematów było bardzo dużo.  Ale forum jest od pomagania w większych problemach niż czy ESL TV można obejrzeć w Telewizji. Wystarczy wejść na stronę ESLA i poczytać, co jest o wiele szybszym rozwiązaniem niż pisanie takich tematów i nabijanie postów. Pozdrawiam.

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...