Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz - jakie są serwery, max lvl i inne ?...

PanTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

nigdy nie grałem w metina i nawet nie za bardzo wiem o czym on jest

jednak ostatnimi czasy mało mam w co grać więc znalazłbym sobie nową grę :P

nie lubię grać sam więc gram tylko w multiplayery i wypadło na Metin-a

ale mam kilka pytań... może nawet dużo

1. czy gra jest płatna - np. w Shaya jak spotykałeś gracza P2W to padałeś na hita 

2. jakie servery są w grze - czy są servery publiczne czy tylko oficjalne od twórców czy też odwrotnie ? ;x

3. czy gre trza kupić ?... słyszałem od znajomego że jest za darmo... ale chodzi mi o pełne możliwości

4. czy ktoś nie mający doświadczenia znajdzie pomoc w grze ?... np. pomoc z zabiciem bossa z którym nie daje rady

5. czy są eventy jak np. w NeverWinter - typu nowa mapa nowe przedmioty i przykładowo Questy ;x

6. jaki jest max. lvl

7. jak długo będę ten lvl wbijać ? :P - chciałbym go szybko wbić i zacząć grać 4Fun :D

- kilka pytań to to jest ;x...

Opublikowano

1. Nie , nie jest płatna

2. Jest oficjalny jak i prywatne

3.Jest darmowa

4.Jeżeli masz na myśli osoby to raczej tak

5.Eventy są gdzie można łatwo zarobić

6. Na globalu jest chyba 105? Gdzieś widziałem , że ma być aktualizacja do 120 więc prosze mnie najwyżej poprawić :D

7. Wbicie maxa od zera na globalu troszkę zajmie. Na pewno to nie będzie taki miesiąc :s

Opublikowano

Cześć...

1. czy gra jest płatna - np. w Shaya jak spotykałeś gracza P2W to padałeś na hita - IS jest, ale aż tak ogromnej przewagi nie da.

2. jakie servery są w grze - czy są servery publiczne czy tylko oficjalne od twórców czy też odwrotnie ? ;x Są oficjalne oraz prywatne.

3. czy gre trza kupić ?... słyszałem od znajomego że jest za darmo... ale chodzi mi o pełne możliwości Gra jest całkowicie za darmo

4. czy ktoś nie mający doświadczenia znajdzie pomoc w grze ?... np. pomoc z zabiciem bossa z którym nie daje rady Tak, bez problemu. Mimo upływu czasu widzę sporo 'świeżych'

5. czy są eventy jak np. w NeverWinter - typu nowa mapa nowe przedmioty i przykładowo Questy ;x Eventy są, ale raczej w nie co inne sposoby organizowane

6. jaki jest max. lvl 120

7. jak długo będę ten lvl wbijać ? :P - chciałbym go szybko wbić i zacząć grać 4Fun :D Z misjami licz lata, zależy to również od funduszy na is jakie przeznaczasz.

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

Cześć...

1. czy gra jest płatna - np. w Shaya jak spotykałeś gracza P2W to padałeś na hita 

2. jakie servery są w grze - czy są servery publiczne czy tylko oficjalne od twórców czy też odwrotnie ? ;x

3. czy gre trza kupić ?... słyszałem od znajomego że jest za darmo... ale chodzi mi o pełne możliwości

4. czy ktoś nie mający doświadczenia znajdzie pomoc w grze ?... np. pomoc z zabiciem bossa z którym nie daje rady

5. czy są eventy jak np. w NeverWinter - typu nowa mapa nowe przedmioty i przykładowo Questy ;x

6. jaki jest max. lvl

7. jak długo będę ten lvl wbijać ? :P - chciałbym go szybko wbić i zacząć grać 4Fun :D

1. To zalezy na wiekszosci serwerow wiadomo ze jak zaplacisz to masz latwiej.

2. Jest serwer Globalny jak i od groma prywatnych.

3. Gra jest calkowicie darmowa aczkolwiek mozesz kupic SM ("Smocze Monety") to ulatwia znacaco gre.

4. Jesli chodiz Ci o graczy to owszem.

5. Na globalu rzadko aczkolwiek sa, na prywatnych serwerach czesciej spotykane.

6.Na globalu 120, na prywatnych serwerach to zalezy od typu ale zazwyczaj 1-99 / 1-120/ 1-140/ 1-220/ 1-250+

7. Jezeli chcesz grac 4fun to polecam serwery prywatne, ile bedziesz wbijac lvl zalezy od tego ile czaus poswiecisz i jaki serwer wybierzesz.

Opublikowano

1. Nie jest płata, inwestujesz w grę jeśli sam chcesz. 
2. Serwer globalny od GameForce, typu Hard - oraz serwery prywatne od osób prywatnych, dzielą się na Easy/Medium/Hard
3. Nie musisz nic kupować, wszystko jest darmowe. Pobierasz i grasz. 
4. Pomoc zawsze znajdziesz, jest wiele poradników. Na pewno Sobie poradzisz. 
5. Eventy są, zależy to również od tego na jaki typ serwera trafisz oraz administrację.
6. To zależy od właściciela, lvl'e mieszczą się pomiędzy 99-250 i czasem wyżej. 

7. To jest zależne od serwera, jeśli wybierzesz 4Fun z prawdziwego zdarzenia, to wbicie maksymalnego lvl'a zajmie Ci 1-2 dni. W zależności ile czasu poświęcisz na grę. 

Pozdrawiam Apex. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...