Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Regulamin i tematy ? ;x...

PanTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może dodali byście do tabelki w regulaminie ( chodzi mi o ta czerwona )

dodatkowa rzecz jak "Double Temat" czy coś w tym stylu...

obecnie tabelka obejmuje tylko Double Post-a a nie ukrywajmy że tabelkę łatwiej się czyta

niż cały regulamin od góry w dół co prawda to prawda regulamin zawiera informacje o Double Temacie 

§5 3. Administrator zaleca sprawdzenie, przed założeniem nowego tematu, 
czy ten sam lub taki sam temat już istnieje. Dublujące się tematy będą usuwane przez Administratora lub Moderatora Forum.

mimo wszystko temat który był napisany 2 razy siedzi w dziale League of Ledends już od KILKU DNI i nie został skasowany...

przyda się też w opcji raportuj dodać opcje "Double Temat" bo zawsze jak zgłaszam napisanie 2krotnie tego samego
tematu muszę kopiować linki do obydwu pisać wytłumaczenie a tak to mógłbym mieć mniej pracy ;x

1. Dodać opcje do raportowania "Dobule Temat"
2. Poprawić czerwoną tabelkę w Regulaminie
3. USUWAĆ te tematy które są od kilku dni napisane 2 razy =____________=
Opublikowano

1. Od tego masz opcję "Własny powód". Wklejanie linków jest uciążliwe, ale dzięki temu ułatwiasz pracę moderatorowi.

2. Użytkownik powinien zapoznać się z treścią całego regulaminu, ale można dodać.

3. Jeśli użytkownik napisał taki sam temat to moderatorzy powinni go usunąć. ;)

Opublikowano

mimo wszystko temat który był napisany 2 razy siedzi w dziale League of Ledends już od KILKU DNI i nie został skasowany...

7iIzP7s.png

- Totalne 0 raportów.

Zamiast płakać tutaj wyślij raport albo napisz mi o tym na PW, nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego. 

W raportach jest opcja dla mutlitematu:

isFn53K.png

Opublikowano

Kacki zraportowałem dopiero dzisiaj bo miałem nadzieję że ktoś to sam zobaczy...

w końcu w dziale League of Ledends jest max. 10 tematów dziennie... przelecieć wszystkie działy raz na dzień nie jest trudne ;x...

Multitopic i doubletemat ;x...

to może dopisalibyście jakieś informacje które raporty do czego dokładniej służą ? :P

dla mnie "Multi" oznacza np. napisanie przez kilka osób tematu na ten sam temat :P

Opublikowano

Jak już wcześniej wspomniano jest opcja "Własny powód" i myślę, że wystarczy. Dodatkowo są moderatorzy, który powinni takie tematy wyłapywać.

Za dubel tematy nie ma żadnej kary, także nie widzę sensu dodawania tego do tabeli kar i ostrzeżeń.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

1. Od tego masz opcję "Własny powód". Wklejanie linków jest uciążliwe, ale dzięki temu ułatwiasz pracę moderatorowi.

2. Użytkownik powinien zapoznać się z treścią całego regulaminu, ale można dodać.

3. Jeśli użytkownik napisał taki sam temat to moderatorzy powinni go usunąć. ;)

r3ePj8E.png

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...