Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura do 200zł

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam dobrej klawiatury do 200zł do CS:GO

Fajnie by było, gdyby klawiatura się świeciła, ale jeśli będzie lepsza która się nie świeci to mogę ją wziąść.

Przyciski od klawiatury mogą być wyciszone albo głośne, obojętnie ale jestem przyzwyczajony do głośniejszej klawiatury przy naciskaniu więc bardziej taką bym kupował.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tracer Avenger - polecam sam posiadam i świetnie się spisuje, na początku było mi ciężko się przyzwyczaić, ale po czasie jest dobrze. :)

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Gigabyte Force K7 bedzie dobry :) 

http://www.morele.net/klawiatura-zalman-zm-k500-529096/

Albo najtańszy mechanik, albo klawiatura za 50 zł. Bo między 50 zł a 200zł nie ma różnicy w low tier klawiaturach, taka żeby Ci pasowała z wielkością przycisków. 

Nie zgadzam sie, choc za 50zl mozna kupic cos porzadnego.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nie ma co przepłacać kupując membrana. Maksymalnie Gigabyte K7, z tańszych Natec RX66, ew. RX55.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie ma co przepłacać kupując membrana. Maksymalnie Gigabyte K7, z tańszych Natec RX66, ew. RX55.

Podoba mi się klawiatura natec rx66, takze gigabyte k7, ale nie moge znalezc tej klawiatury rx55, poniewaz zamiast klawiatury wyskakuje mi myszka

Opublikowano

Cougar 200k, więcej info o tej klawiaturze możesz znaleźć na internetach.
Od siebie dodam, że jest bardzo wygodna, bardzo dobrze wykonana
i można wybrać spośród kilku kolorów podświetlenie przy okazji regulując jasność.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

@Edit a jeśli miałbym wybrać z tych 3 klawiatur:  natec rx66,gigabyte k7, albo Genius KB-G265  to która byłaby najwygodniejsza i najdłużej wytrzymała? ( Puki co podoba mi się ta co podał @karol123642 ponieważ ma fajne położenie reki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...