Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest jakaś gra MMORPG warta uwagi ?

mates1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów, wiem że takich tematów jest mnóstwo,  ale sam już nie wiem jakąś gierkę wybrać, w MMO gram już dość długo, a teraz nie mogę znaleźć żadnej gry godnej uwagi.

Na czym mi zależy:

- W miare nowy tytuł 

- bardzo dużo ludzi grających, czy polaków to już raczej obojętnie, ale lubię jak są pełne serwery które po prostu tętnią życiem. 

- ładna grafika z widowiskowymi skillami 

- język polski/angielski obojętnie

- liczy się gra w party, gildiach jakieś rajdy, world bossy, instancje

W sumie tyle jak czegoś zapomniałem to pewnie dopiszę, jeśli chodzi o sprzet to mam wystarczający aby pograć chyba we wszystko :P 

Gry w które grałem i przypadły mi do gustu:

- kalonline  chyba najbardziej hardkorowe mmo w jakie grałem :D

- aion

- lineage 2 

Nie przypadły mi do gustu

- WoW nie wiem jakoś nie mogę przemóc się do tej gry

W sumie to tyle, zastanawiałem się nad ArcheAge online , wygląda dość dobrze, bardzo rozbudowana ale nie wiem jak to jest ze społecznością na serwerach, co myślicie? Wiem że  wychodzi black Desert i Blade and Soul ale ja chcę grać już teraz a nie czekać nie wiadomo do kiedy. Nawet dzisiaj już mógłbym zacząć, z góry dziękuję za pomoc, bo ja już naprawdę nie wiem czy istnieje gra mmo która zatrzyma mnie na dłużej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...