Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikrofonem

Faffel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukalem na roznych forach, stronach a takze pytalem sie graczy i nikt nie mial podobnego problemu jak ja.

Z tego co wyczytalem to w CS wystepowal podobny problem (1.6 albo source).

Otoz:

Gra chodzi plynnie, moge grac na serwerach, max detale itp. z tym nie mam problemu. Wszystko zaczyna sie, gdy chce cos powiedziec. Akcja wyglada tak:

Gram w jakikolwiek tryb gry na serwerze ( obojetnie jaki, na kazdym to samo)

klikam przycisk, ktory aktywuje mikrofon ( raz na ,,z" mialem przypisany, nastepnie na myszce i znowu zmienilem na cos innego: nie pomoglo)

gra staje w miejscu, jak jest jakis dzwiek, to ulamek sekundy ciagle jest odgrywany w petli. Dopiero zwolnienie przycisku i odczekaniu chwili ( czasami jest od razu) odlagowuje gre, ale przez ten czas moj glos nie jest przekazany.

Probowalem paru rzeczy, nie wiem co jeszcze moge i dlatego pisze. Wliczam w to obnizanie grafiki do minimum, podlaczanie innego mikrofonu, zmiane systemu operacyjnego czy usuwanie wszystkich map, addonow itp.

Z gory dziekuje :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Faffel nie jesteś pierwszy mój stary kolega też tak miał tylko chyba to wina wykrywania mikra przez garry's moda znaczy to nie jest wina silnika ale samego g-moda. Ponieważ mu na ts wszystko działało ale na g-modzie niestety nie :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...