Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest twój ulubiony skin?

Varios_Awesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Podzielcie się waszymi ulubionymi skinami w lidze legend i wasze argumenty dlaczego akurat te skiny. Mój ulubiony skin to Shadowfire Kindred. Nie dla tego że jest nowy ale bardzo mi się podoba wygląd wilka, splash art, inny wygląd znaku pasywki i ult... /_\ illuminati

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omega Squad Teemo - świetny splash art, wygląd w grze, teksty oraz fakt, że zamiast jakiejś strzałki z trucizną mogę rzucić w gracza nożem. Oczywiście tych skinów, które zasługują na moją uwagę jest więcej, ale postanowiłem wybrać właśnie legendarny skin do jakże kochanej przez całe społeczeństwo postaci. Tym bardziej, że jakiś czas temu dostał buffa. Dziękuje Riot.  :love:

maybenow.png

Opublikowano

Muay Thai Lee Sin, albo dragon fist z czarnym kolorem z chroma. Niby te skórki nie zmieniają bardzo dużo w grze (umiejętności etc.), ale mimo wszystko są moimi ulubionymi. Podobają mi się ich splash arty i ogólny wygląd in game.

giphy.gif

Opublikowano

Celestial Soraka i Banana Soraka. W pierwszym podobają mi się nowe efekty (faktycznie spadają gwiazdy), a w drugim wygląd który... no nie oszukujmy się, kto widział dekolt Soraki? xD

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

­Zbyt dużo skinów mi się podoba, żeby je teraz wymieniać wszystkie. :p Ale bardzo mi się podobają wszystkie skiny do Soraki (sentyment, uwielbiam ją i chyba dlatego). Dodatkowo bardzo mi się podoba DJ Sona, Janna Pogodynka i Basenowa Lulu. Wszystkie mają świetne splasharty, ale wygrywa tutaj DJ Sona przez to że daje muzykę swojej drużynie, etc. Jest meeega <3 Świetnie wygląda w grze :3

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­Battle bunny riven, Kitty Cat Kataria, Project: Yasuo oraz Cyber Ez.

2 pierwsze podobają mi się z powodu m.in. ich splash artów, a także wyglądu w grze, natomiast 2 ostatnie ponieważ dodają świetne efekty wizualne podczas gry.

Opublikowano

Wiele jest skinów, które mi się bardzo podobają, np.: DJ Sona - świetna animacja, wygląd postaci w grze, dźwięki. Ghost Bride Morgana - piękny splash art, wygląd postaci w grze, animacja. Star Guardian Lux - ładny splash art, wygląd postaci w grze (trochę zbyt słodki), zmieniona animacja. Arcade Miss Fortune - splash art oraz animacja/dźwięki. Battle Bunny Riven - przeuroczy ogonek i uszy. Winter Wonder Orianna - uwieliam jej recall, te słodkie Poro i bardziej przypomina "człowieka". Urf the Nami-tee - ciekawy splash art, nie przepadam za grupowymi, ale ten mi się podoba, wygląd Nami. Cottontail Fizz - genialny splash art, fajnie wygląda postać w grze, do tego świetna animacja, zwłaszcza ult oraz recall. Pool Party Lulu - ładny splash art, wygląd postaci w grze oraz animacja. To są chyba najbardziej lubiane przeze mnie skiny.

Aff, zapomniałam o tych nowych skinach PROJECT, najbardziej podoba mi się Fiora, przypomina mi ważkę? Do tego ma ładne kolory.

Opublikowano

Project Yasuo - Dlaczego? Może odpowiedź będzie wydawała się wam beznadziejna lub głupia ale ja po prostu uwielbiam skiny do tego typu postaci.. Dodatkowo Yasuo jest postacią, którą uwielbiam i moim zdaniem jedną najlepszych pomysłów Riot'u :) Jeszcze weszła ta niesamowita seria skinów project, która nadaje klimat mimo to, że wyszły te skiny do Zed'a, Mastera itd. moim zdaniem żaden nie jest tak ciekawy jak Yasuo.

Opublikowano

Spirit Guard Udyr - świetne animacje i głos :)

Battlecast Skarner - świetny wygląd, animacje i głos :)

Też mi się podoba Legendarka Anivi

Opublikowano

Surprise Party Amumu - nie da się okreslić słowami dlaczego, świetny wygląd skilli, świetne animacje, poprostu cudo.

Do Ashe podobają mi się wszystkie, ale mam tylko Freljord i Amethyst :c

Dragon Slayer Braum - coś genialnego.

Headhunter Cait - w tym skinie nie wprowadziłabym żadnych zmian, boski.

Shadow Eve - w grze cudo, nie mogę się napatrzeć.

Z Janną tak samo jak z Ashe, wszystkie mi się podobają, ale póki co posiadam Forecast i Tempest.

Firecracker - ze wzgędu na skille.

Riot Kayle - recoll miazga, dostałam na 10lvlu <3

Prestigious LeBlanc - sama nie wiem dlaczego.

Leona - każdy jej skin to miazga.

Lucian - jak wyżej.

Arcade MF i Captain - arcade swietne skille, captain boski kapelusz.

Nami Koi - zakochałam się w tym skinie od poczatku przygody z lolem.

Headhunter, snowbunny, warringkingdoms - nie mam tylko snow bunny, świetny wygląd skili.

Orianna - wszystkie bez wyjątku.

Arcade Riven na równi z Battlebunny - mega, mega i jeszcze raz mega.

Sona - wszystkie prócz Arcade, za sztuczne jak dla mnie (mam tylko Muse ale poluję na DJ).

Divine Soraka - jedyny skin, w którym nie ma roku na czole... Musiałam go mieć i znajduje się w mojej kolekcji.

Vayne - wszystkie, dragonslayer chroma white <3

Zyra - haunted, coś pięknego, nie ma rzeczy do której mogę się przyczepić.

Kiedyś zdobędę je wszystkie! xD

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

DJ Sona - Mój faworyt, zdecydowanie. Chyba nie trzeba tłumaczyć, dlaczego warto wydać tyle hajsu.  B) 

Arcade MF - Bardzo fajne animacje skilli, cofania. Ma ładną mordkę na splashu.

Star Guardian Lux - Skin podobny do tego wyżej. Bardzo... dziewczęcy i uroczy.

Foxfire Ahri - Świecący ogon. *.* Choć splash mógłby zostać zaktualizowany.

Dragon Trainer i  Winter Wonder Lulu - Oba skiny są przesłodkie. Latający smoczek i poro dodatkowo dodają uroku.

Winter Wonder Orianna - Ładne, stonowane kolorki. Śmieszna czapka i poro wszędzie.

Warring Kingdoms Nidalee - Skin w orientalnym stylu. Ma w nim najładniejsze włosy.

c:

Opublikowano

poro rider chyba namber łan!

i świetlista vayne/varus/velkoz 

A tak z fajniejszych ale juz starych

różowy ww

zombie brand

kog królowej

M.W Velkoz

Zły mikołaj veigar

ahri lisiego ognia

Opublikowano

Shockblade Zed,PROJECT Zed,Winter Wonder Orianna,Prestigious LeBlanc,legendarka do Eza,HeadHunter Rengo,Dragonfist Lee Sin,Victorious Morgana,Haunting Nocturne,Eternum Nocturne,Suprise Party Amumu,Sad robot Amumu,Headhunter Akali,Spirit Guard Udyr,legendarka do Anivii,Masked Shaco,Mecha Kha'Zix :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...