Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stan rynku Last Chaos 2015

Diego1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich serdecznie!

Chciałbym się zapytać jak w dzisiejszych czas wygląda rynek Last Chaos (chodzi o globala)? Chcę się dowiedzieć ile mogę kupić za 1kkk, ile kosztuje niebek, słoń, platynki, eski itd. oraz ile czasu i golda zajmuje wbicie 100 lvl?  Bardzo chętnie posłucham rad dotyczących startu gry w obecnych czasach :D

23udl52.jpg

Opublikowano

No wiec tak.....  slonika kupisz za 6kkk . Platynki expa chodza po 300-500kk ( zalezy u kogo). Niebki schodza po 9kk.Eski sa w takich samym cenach od 9kk w gore. No a wbijanie 100 lvla to juz zalezy od tego czy z koksem czy bez. :)

Opublikowano

Powiedzmy na sucho, jedynie z słonikiem.

Ps. Szukam ludzi na pla :D

Jakiś czas temu jak grałem na sucho z 90 do 128 lvl w 3 h wbiłem 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Jakiś czas temu jak grałem na sucho z 90 do 128 lvl w 3 h wbiłem 

Bez przesady. Taki przeskok levelowy w tak krótkim czasie nie jest możliwy.

Do 100 lvla jeszcze jakoś idzie, później jest trochę trudniej, ale nie określę w ile teraz to wbijesz, bo nie gram już od jakiegoś czasu. :p

Opublikowano

Hmm... Chyba sprawdzę i dam wam znać :D

Pytanie mam. W grze posiadam szary nick bo zacząłem grać na starym koncie i nie wpadają mi pkt (good/evli lub dobry/zły) i teraz nie wiem. Zaczną kiedyś wpadać czy jak?

23udl52.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli zamierzacie stworzyć nowe konto, zróbcie to z linku polecającego (link niżej)
Co będziesz z tego miał:
Od razu po zarejestrowaniu się otrzymasz:
6 kamieni szczęścia + 5 adrenalin początkującego + możliwość od razu zrobienia postaci feniksowej (czyli nie musisz farmić).
Po wykonaniu 50 zadań otrzymasz losowy strój 2 typu na 30 dni.
Po wykonaniu 100 zadań otrzymasz 5 resetów instancji
Po zabiciu erebusa otrzymasz bilet do magazynu oraz do sklepu, a także rc na 30 dni.
Po wykonaniu zadania "zostać podróżnikiem" (tj. zabicie ancalagora, apokaliptykusa i krwawej walkirii) dostaniesz walizkę pełną dodatków na 30 dni (warta ponad 2,5kkk).
Po przyłączeniu się do frakcji dostaniesz 10 doskonałych kamieni kreacji
Po osiągnięciu 185 lvl dostaniesz pudełko lvl jump oraz 12 kamieni chaosu
Po rejestracji i zalogowaniu się na konto zajrzyj w żarówkę po prawej stronie. Trzeba samemu odebrać nagrody (może to trochę potrwać ; spróbuj zrobić reloga).
Nagrody odbierasz klikając po prawej "żarówkę".
Ja natomiast dostaje przedmioty warte ponad 6kkk gdy osiągniesz 185 lvl.
Większość zapewne pójdzie na nagrody w eventach
Oto link:

xyz

23udl52.jpg

Opublikowano

Ogólnie polecam robić konta z linków polecających, bo rzeczywiście się dostaje nagrody (mówię o początkowych adrenalinkach). Po kliknięciu w żarówkę i zakładkę nagrody, trafia ona do prezentów w IS. Piszę tak jakby ktoś nie wiedział, bo sama też się główkowałam gdzie ten prezent. xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chodziło mi tylko o pomoc i zachęcenie do gry, przyznaję że otrzymuje profit, ale akurat minimalny, więc ban nie był konieczny :)

23udl52.jpg

Opublikowano

Ogólnie polecam robić konta z linków polecających, bo rzeczywiście się dostaje nagrody (mówię o początkowych adrenalinkach). Po kliknięciu w żarówkę i zakładkę nagrody, trafia ona do prezentów w IS. Piszę tak jakby ktoś nie wiedział, bo sama też się główkowałam gdzie ten prezent. xD

Na jedno jest to dobre Ale jeśli ktoś posiada stare konto radzę sprawdzić najpierw stare A dokładnie IS w prezentach czy czegoś nie otrzymaliśmy od gamigo. Możliwe że możemy dostać : walizke -2-3kkk /lvl jumpa 90 i 120 / kuferek z 5  lvl kamieni / i wiele innych rzeczy :) Warto nawet wejść i to sprzedać Oczywiście będziemy potrzebowali handlarza ^^

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...