Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]ddos cloud, problemy

jimmyblack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z ochroną przed DDOS? Często gdy napiszę temat, lub posta, załącza mi się to dziadostwo i muszę pisać od nowa.... albo czasami rezygnuję z pisania ponownie długiej wypowiedzi. 

Nie ma lepszego zabezpieczenia?

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Problemu doświadczyłem na trzech komputerach. Zgaduję tylko, że może być to związane z okresami braku aktywności gdy piszę posta przez co sesja wygasa i system dokonuje ponownego sprawdzenia.

Opublikowano

Nigdy coś takiego mi się nie zdarzyło(prawdopodobnie tak jak większości userów), więc nie sądzę, by była to wina systemu.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Żadna captcha się nie pojawia. Nigdzie nie ma też warninga o tym, że po 30 minutach będę musiał coś wpisywać

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podbijam i proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Przez ostatnie dni przez ddos check zostały utracone 3 wiadomości, które chciałem wysłać. 

Jeśli nie ma możliwości dodania wyjątku do sprawdzania tego ddos, to niech chociaż nie usuwa mojej wiadomości. 

Opublikowano

Zgłoś się do jakiegoś GM'a lub Administratora... Wpiszą Twoje IP do jakiegoś systemu, aby to omijał i gotowe... >.>

Temat zamknąć.

Opublikowano

Napisz prywatną wiadomość do @Lord Makin

Z tego, co udało mi się zaobserwować, zabezpieczenie CF działa poprawnie, żądanie przepisania kodu CAPTCHA występuje tylko raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...