Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest aktualna meta?

EKEAAA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Wbiłem niedawno 30 lvl i zagrałem kilka ranków ale nie mam zmainowanej jakiejkolwiek linii myślałem nad midem mógłby ktoś podać jakieś picki w mecie i jakieś buildy na te postacie 

Opublikowano

W mecie są m.in. isis janus poseidon agni Build zalezy : 1. albo book of tooth albo warlock sash 2. Shoes of focus 3. Obsidian star 4 5 i 6 zależy co wolisz. Mozesz leciec chronos pendant rod of tahuti i 6 obojętne co chcesz.

Opublikowano

Witajcie

Wbiłem niedawno 30 lvl i zagrałem kilka ranków ale nie mam zmainowanej jakiejkolwiek linii myślałem nad midem mógłby ktoś podać jakieś picki w mecie i jakieś buildy na te postacie 

Już Ci piszę, po kolei. Aktualna meta +/- ma się tak (napiszę Ci po 3 top picki na każdą z linii):

Solo:

• swk
  • chaac
  • loki

Mid:

• isis
  • janus
  • nu wa

Adc:

• xbal
  • apollo
  • medusa

Supp:

• khepri
  • athena
  • ymir
  • sylva

Jung:

• thor
  • serqet
  • ao kuang

No mniej więcej tak to wygląda, część z bogów jest banowana prawie zawsze, więc ciężko nimi pograć. Co do samej mety. Wchodzi do niej Zeus, bo po ostatniej zmianie jest OP. Czekam na odblokowanie Sol w ligówkach, to pewnie top picki na mida się zmienią. :f 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...