Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mam dalej robić?

Invoice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Gram juź 2tyg. Mam golca, 6flaxów 1 irka, 4x lf3 reszta lf2, 4x b02 reszta b01

1 konfa mam full speed na statku i na dronach oslony

2 konfa statek full oslona na statku a na dronach lasery

Jak się budowac itp ? W co isc jak robic ? Mam 10lv

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

na innym serwerze miałbyś juz full elitke i bawiłbyś się znacznie lepiej niż obecnie zastanawiając się czy kupić irka czy lf3. Skąd masz lf2 i po cholere ci to? gratulacje, straciłeś uridium, teraz je sprzedawaj i kupuj dwa razy droższe działka laserowe. Bij alieny i licytuj za 300 mln kredytów irysy, bo to podstawa. Jeśli wygrasz to dobrze, ale to nie koniec. Potem potrzebujesz kilka milionów uridium na profil pilota. i nie zapomnij o skylabie. Oh wait, są jeszcze wrota które składasz płacąc uridium lub trafiając kupony w boxach. Bez galaxy gates się nie obejdzie, bo skąd weźmiesz podstawowa amunicję na wrogów? ale żeby nie było tak prosto i przyjemnie to dodano jakieś formacje dronów, designy, lf4 o których możesz jedynie pomarzyć a wielu graczy posiada, ulepszanie generatorów i działek itp. Skup się na najlepszych generatorach, lf3 i irysach, a następnie profilu pilota chociaż do grubych laseroow, to może po roku mozolnej gry zdołasz z ekipą kogokolwiek ubić nie będąc mięsem armatnim.

Opublikowano

na innym serwerze miałbyś juz full elitke i bawiłbyś się znacznie lepiej niż obecnie zastanawiając się czy kupić irka czy lf3. Skąd masz lf2 i po cholere ci to? gratulacje, straciłeś uridium, teraz je sprzedawaj i kupuj dwa razy droższe działka laserowe. Bij alieny i licytuj za 300 mln kredytów irysy, bo to podstawa. Jeśli wygrasz to dobrze, ale to nie koniec. Potem potrzebujesz kilka milionów uridium na profil pilota. i nie zapomnij o skylabie. Oh wait, są jeszcze wrota które składasz płacąc uridium lub trafiając kupony w boxach. Bez galaxy gates się nie obejdzie, bo skąd weźmiesz podstawowa amunicję na wrogów? ale żeby nie było tak prosto i przyjemnie to dodano jakieś formacje dronów, designy, lf4 o których możesz jedynie pomarzyć a wielu graczy posiada, ulepszanie generatorów i działek itp. Skup się na najlepszych generatorach, lf3 i irysach, a następnie profilu pilota chociaż do grubych laseroow, to może po roku mozolnej gry zdołasz z ekipą kogokolwiek ubić nie będąc mięsem armatnim.

Nie wiem czy wiesz, ale LF2 są za kredyty a nie za uridium :)

Najlepiej abyś latał lenovem po x-3, x-4 i tam zbierał kredyty do starej fulki [nie zapominajac o pecie], potem jak bedziesz miec stara fulke lecisz z petem [podejrzewam, ze juz bedziesz miec 8 lvl peta] z zbieraczem surek na 3 poziomie i zbierasz tam palladium i skladasz zety.

Opublikowano

panie moderatorze, w dupe se wsadź tego warna. Ktoś chyba zapomina od czego są fora dyskusyjne. Żenada. Dlatego normalni ludzi preferują fora obrazkowe (imageboardy) gdzie panuje wolność wypowiedzi, a moderatorem nie jest gimbo który więcej czasu poświęca na nadużywanie władzy (niespełnione ambicje - chciał byc przewodniczącym klasy, lecz nim nie został) zamiast na naukę pszyry i majzy. Szkoda tylko, że jest to jedyne miejsce w którym mogę porozmawiać o grze darkorbit z powodu jego popularności.

Opublikowano

Ciekawie ciekawie, można wiedzieć jaki server? :D Chętnie pomogę jak pl1 :D

Niespodzianka

<

Opublikowano

MMO PL3.

A na jakiej mapce jest DK i ile tam musze minium bić ? Dobrze siię trzeba kręcić ?

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

mapa mmo to 1-6 nowe uniwersum, trochę z dk jest kręcenia, ale spokojnie można wykręcić przy teleporcie.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Tez gram na PL3 powiem CI,ze nie jest tak Ciezko :D szczegolnie jak uzywasz botow ;D Ja gram ok 2 miesiace tak raz na jakis czas zagram i cos tam pozbieram tej urki :D jak dla mnie najlepszy build to taki ktory ja sam budowalem a dokladnie:
Najpierw lecisz w leonku 10lf3
Kiedy masz 10lf3 kupujesz vege i starasz sie kupic 2 pierwsze irki za Urke ;d

Kiedy masz 15lf3 kupujesz golca i lecisz potem w irki,Pozniej bo2 lub napedy :D

W miedzy czasie mozesz kupic P.E.T.a ja kupilem i zaluje xD moim zdaniem P.E.T.a oplaca sie kupic kiedy masz stara fe ;D

Nie baw sie w jakies 6bo2 i 6lf3 w leonku bo to gowno daje :D
lepiej leciec full dmg potem oslony przynajmniej ja tak robie i dobrze mi idzie
Mam juz 26lf3
2 irki

1lf4
15najlepszych napedow

i 6bo2 ;D

2 miesiace gry z przerwami z powodu nauki;D

Nie musisz uzywac mojego buildu ja CI tylko doradzam  :D nie jestem jakims dobrym graczem wiec doradzilem Ci na ktorym buildzie mi sie najlatwiej odbic od dna.

jezeli chodzi o konfy gram 1 full oslonki w statku a dronach full dmg

w 2 konfie full speed w statku a w dronach takze full dmg ;D

Na kryski nie lec poki nie bedziesz miec vegi i 2 irkow ;d probowalem 10lf3 no i nic z tego nie bylo wieksze straty niz zarobek :D sam narazie czasem latam tylko na DK. Polecam Ci Lordkardium Bo łatwo je zbugowac
Mam nadzieje,ze moja pomoc CI sie przyda :]

Opublikowano

Co do PL3, nie mam z kim pograć, też gram na MMO, więc odzywaj się, można coś polatać. W miarę łatwo się wybić, licytuj późną nocą i wczesnymi rankami, irki strasznie tanie są wtedy. Aktualnie dorobiłem się starej FE z petem w około miesiąc, więc myślę że nie jest tak źle.

@Raytlion

To bzdura, kto normalny wymyślił latanie po 2 gali na takim słabym wyposażeniu, pomimo tego że już mam tą starą FE dalej latam leonkiem po 1 gali, jest znacznie wygodniej i szybciej, a do tego jak ma się premkę to w ogóle jest bajka.

Opublikowano

Golcem latam po 2 gali zeby jak najszybciej dobic 8lvl peta na kamyka za misje z DK itp. Wtedy zmienie na leonka ;D jestem poczatkujacym graczem i nie ma co sie dziwic ;d

Opublikowano

Też mam na PL3 MMO vegę + ten stateczek za 45k uri, 10 lf3, 4 irysy, peta na 3 lvl. I warto wracać do gry? Dużo się zmieniło? Ciężko coś osiągnąć? Kiedyś była FE, PP i nowe designy do golców. A teraz jest masa różnych rzeczy... Da się nazbierać na taki design i na SFE nie wpłacając dużo do gry? Byłby ktoś chętny na wspólną grę i rozwój? 

Opublikowano

Powiem CI tak,jak masz statek za 45k urki to kupujesz full napedy i bocisz czy nie bocisz masz taki zarobek z petem ze głowa mała ;D z takim stateczkiem i podwajaczem skrzynek bedziesz w stanie uzbierac ok 40k urki ;D
Ja chetnie moge z kims pograc; D

a jezeli chodzi o realne pieniadze to wydatek gora 10zl jezeli chcesz ten bonus na podwojenie nagrod z skrzynek bonusowych ;d

Opublikowano

Miałem wcześniej kbota na stałe, ale wraz z nowymi zabezpieczeniami tamto konto usunęli. Jest teraz jakiś bot opłacalny i z niską gwarancją, że zostanie wykryty? Chyba, że są jakieś inne sposoby na rozwój? 

Opublikowano

s-bot z*******y jest ;d efektywnosc dobra,malo wykrywalny, Ogarnia P.E.T.a respawnuje sie auto reconnectuje itp ;D dobry bot polecam mi na golcu z 420speedem na 1-2 da rade uzbierac od 12k do 15k urki w jakies 8h no przez cala noc zalezy od kiedy ustawie ;D

No i w pelni darmowy;p

Opublikowano

Jakby znalazł się ktoś chętny do wspólnej gry to pisać na PW, bo nie chce mi się zbytnio samemu latać, nudno strasznie.

A było trzeba się na pl1 rejestrować :D Bym kredkami sypną i te sprawy :)

Niespodzianka

<

Opublikowano

A było trzeba się na pl1 rejestrować :D Bym kredkami sypną i te sprawy :)

Zrobienie starej FE na pl1 to jest o wiele dłuższa i trudniejsza sprawa, co chwilę przyleci ktoś kto Cię rozwali na 2 strzały, etc. A teraz leonkiem spokojnie daję radę klepać na 1 gali praktycznie każdego. :)

Opublikowano

Zrobienie starej FE na pl1 to jest o wiele dłuższa i trudniejsza sprawa, co chwilę przyleci ktoś kto Cię rozwali na 2 strzały, etc. A teraz leonkiem spokojnie daję radę klepać na 1 gali praktycznie każdego. :)

Ojjj tam gadasz, zawsze masz mnie :)

Niespodzianka

<

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...