Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panel Gracza, problem - wystający pasek

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc mam takowy problem, przed dodaniem Panelu Gracza miałem dodany już taki pasek ;p A jak dodałem Panel Gracza to porobiło się takie cuś: http://scr.hu/8xyv/fzl05Czy wiecie może jak to usunąć ? :) Pewnie odpowiada za to coś z  inventorywindow.py Ale nie wiem cuu ;cc

image.png

Opublikowano

@Sevence ™ Chodzi mi o ten pasek wystający za panel, tzn. te kilka miejsc jakby w ekwipunku wystające z tego paska panelu :P Jaka opcja mogła by za to odpowiadać w tym pliku?

Wklejam pliczek na wklejke ;p xxx Oraz jest jakiś dziwny problem, iż jak zaloguję się na serwer, otworzę eq, to połowa ekwipunku jest jakby za paskiem gry, po dodaniu Panelu Gracza tak się zrobiło ;p

image.png

Opublikowano

Rozpakuj plik ETC

Wejdź w ETC/d_/ymir work/ui/game i usuń albo zmień nazwe folderu beltinventory jest to najlepszy sposób na usunięcie tego bo kodu od belta w uiinventory.py jest bardzo dużo.

@GoldenCraft

Wystarczy mu usunięcie funkcji show od wndBelt.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...